Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

belirtiden ziyade özellikle de taktik alalım sleepycim bırakmayız ona göre :)) çalışma öncesi hazırlıkların nelerdi,sonrasında neler yaptın?kaç günde bir çalıştın

kızlar merhaba
sleepy canım gözün aydın hadi hayırlısı bakalım değerin çok güzelmiş benim için yazdığını da okudum, sen duphastonu devamlı içmişsin ya, ben 6 gün içmiştim, gerçi neyse artık önemli değil,
ben bu sabah adet oldummmmmmm, çok sevindim inan, nihayet başardım bu ay ilaçsız dr sız adet olabilmeyi di mi, kırmızıları görünce bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi

portakalcım, sana da merhaba yoksun ama gelince görürsün yeni tarihim 2 ŞUBAT ekler misin listene canım beni de

Bak bazen adet olmakda da bir hayır var inşallah bir dahaki aya çift çizgiyi görürsün canım.
tarihini değiştiriyorum

sağol porticim, inşallah hepimiz en kısa zamanda görürüz o hiç göremediğimiz çiziyi

oda bişeymi bu kalp seni unuturmudaki hatunda gördü:)milletin üstüne ceket atsan hamile kalıyolar anasını satayım...tebrikler bu arada sleepy darısı başımıza bekliyoruz senden tiyolar

ay kızlar biliyodum bebek fikrinin aklımızdan çıkmayacağınıbayanssulusmile
benide ekle portakalım ocak 31
hepimiz bu yıl sonuna kadar hamiş kalırız inşaallah

kızlar kaybolmuş canım neredeler :umursamaz:
sleepy tebrikler canım

liste nerde benide yazdınız mı yeni tarihim 3şubat yaaaaaaaaa bide bana biri ticker yapabilirmi en son ocak 3te oldum adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…