- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.941
ay napayım cnm hersey aynı. kayınvaldemler bendeydi.20 gündür giremedim. anca geldim yani
asıl sen anlat ne var ne yok. son gelişmeler havadisler
canım çok üzüldüm diycek bişey bulamıyorum ama çok şükür atlatmışsın sıkıntı dolu günleri hiç bi sorunun kalmamış bundan sonra gel sohbet edelim canım ama kafaya takma stres yapma olurmu inşallah hepimizin yüzü gülecek bi gün :1hug:[/QUOTE
üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor bazen girmiyorum buraya kafama takmak istemiyorum ama olmuyor aklım dan atamıyorum çocuğu ama atlatacağız inşallah kendime çünki çok zarar verdim
sen nekadarlık evlisin canım nezamandır istiyorsun sebepne opuyorumnanaktan
bende aynıyım cnm. değişiklik yok valla.hayat aynı. yoğundum 20 gündür kafa dinliyorujm şimdi
canımmm hoşgeldinnn
bende yeniiiyim burda hoşgeldın demek lazım:))
nasılsın? sen ne kadarlık evlısın?
canım çok üzüldüm diycek bişey bulamıyorum ama çok şükür atlatmışsın sıkıntı dolu günleri hiç bi sorunun kalmamış bundan sonra gel sohbet edelim canım ama kafaya takma stres yapma olurmu inşallah hepimizin yüzü gülecek bi gün :1hug:[/QUOTE
üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor bazen girmiyorum buraya kafama takmak istemiyorum ama olmuyor aklım dan atamıyorum çocuğu ama atlatacağız inşallah kendime çünki çok zarar verdim
sen nekadarlık evlisin canım nezamandır istiyorsun sebepne opuyorumnanaktan
canım seni çok ii anlıyorum ama üzülme nolur gel buraya sohbet edelim dertleşelim inan insana ii geliyo tabiki atlatıcaz hep beraber birbirimize destek olarak atlatıcaz inşallah .canım ben 11 aylık evliyim sorun yok eşimde de bende de ama kısmet işte vaktini saatini bekliyo 23 yaşındayım canım bu arada :1hug::teselli:
tabiki bir zamanı vardır ama zaman geçtikçe insanın umutları tükeniyor
sen bütün teslerini yaptırdınmı canım inşallah herkesin bebişi olur allah k,mseye aratmaz
canım ben doktorun istediği tüm testleri yaptırdım hiç bi sorun çıkmadı çok şükür ama olmadı hala hayırlı neyse o olur inşallah :Saruboceq:
slm bayanlar ben cem !!!!
neler istedi sen den neler yaptın mesela canım
cem derken ismim cem kadınlar kulubune kadınlara destek olmaya geldim:))):teytey:
canım valla bir sürü tahlil sana ne desem ki tiroid, guatr,açlık kan şekeri,kolestrol,kadınlık hormonu ,idrar testi ya aslında daha birsürü varda ben şu an sana tek tek sayamıycam hani hepsini amlıyamıyoruz canım nede olsa
cem isminde bayan duydunmu buzamana kadar ???
kıslar bırakın yazı yazmayın şöle insanlara yaaa :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?