Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

ay ne güzel daha yenisiniz. allhım gönlünüze göre versin canım.. valla bence bebek için beklemeyin cnm ben 1 sene bekledim diye o kadar pişmanım ki şimdiye bebeğim kucağımda olacaktı belki allahım hayırlısını versin inşallah...

canm ya biz 3 sene beklemeyi düşünüyoruz ama :1hug:

anladım cnm hayat sizin ama inan sonra çok pişman oluyorsun. bende daha bekleyecektim eğer bu ay da olmasaydı ama allahıma çok şükür inan keşke daha önceden bu duyguyu yaşasaydım diyorum. herşeyini ona endeksliyorsun hayatın en güzel duygusu yaaa

ayy bilmiyorum ya bebek gerçekten harika bişi ama ayy yok biraz zaman geçsinn rabbim de sana bebeğini kucağına alıp o mis kokusunu hissedeceğin günleri hemen göstersnn

hoşbulduk casperim.Nasılsın?

Sorma ya sanki uyumamışım hep gördüğüm şeyleri gerçekte yapmışım gibi yorgunluk var.Sarı elbise aradım durdum,giydim çıkardım,açılışlara katıldım (rüyamda) o yüzden çok yorgunum :))

ben hamile olduğu anladığım zmaan farkettim hala da öyle çok derin uyuyorum ve çok derinden rüyalar görüyorum bazen hatırlıyorum bazen hatırlamıyorum cnm. o yüzden sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…