Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

PORTAKALLI MıS GıBı ANNE KURABıYESı

*3 portakal

*2 yumurta sarısı

*1 paket margarin

*1 çay bardağı sıvı yağ

*6 yemek kaşığı toz şeker(Şeker tadını tamamen hissetmek isterseniz miktarı 1-2 kaşık daha artırabilirsiniz)

*1 paket kabartma tozu

*1 paket vanilya

*Aldığı kadar un

Hazırlık
Öncelikle portakallarımızın kabuklarını rendemizin orta incelikteki kısmıyla rendeleyip,1 yemek kaşığı şeker ekleyip bekletelim.

Portakallarımızın suyunu kurabiyemizin içinde kullanmak üzere hazır edelim.

Tarifin Hazırlanışı
Oda ısısındaki margarinimizi,sıvı yağımızı ,yumurta sarılarımızı ve şekerimizi bir süre çırpalım veya karıştıralım. Üzerine portakal suyumuzu,rendelemiş olduğumuz kabuklarını,unu,k.tozunu,vanilyayı ekleyip yoğurmaya başlayalım.Hamurumuz kulak memesi yumuşaklığına gelinceye dek un eklemeye devam edelim.Hazırladığımız kurabiye hamurumuzu şayet vaktimiz var ise üzerini örtüp yarım saat dinlendirelim.Hamurdan istediğimiz büyüklükte parçalar koparıp yuvarlayıp tepsiye dizelim.Üzerlerine yumurta akı sürüp şeker serpelim.Önceden 180 derece ısıttığımız fırında 25-30 dk pişirelim.Afiyet olsun
[/URL][/IMG][/IMG]

hoşbuldum şekerler

yılbaşı sanırım suan muhabbet benim şehirdışından gelecek olan arkadaslarım var
baya bi misafirim olcak inşallajh

geçen yılbaşı bizde de misafirler vardı..saatler öncesinden alışverişti yemekti...Hizmet etmekten bişey anlamadım.
Mümkünse bu yılbaşı ben misafir olmak istiyorum :))

kızlar tarifler süper ellerinize sağlık hepsini leptoba kopyaladım bile kaydirigubbakcemile5
bu arada ben yılbaşı için daha önce yorum yapmıştım kocişle ilk yılbaşımızı evde başbaşa geçiricez :kedi:

kıss istblun neresine geliyonn
seni süpürgemle almaya gelim biraz üşürsün ama idare et artık kaydirigubbakcemile3

çok soğuk canım kar gelsem mi gelmesemmi die düşünüyo kaydirigubbakcemile3

Haktancım nasılsın cnm?

iyiyim canım bende 1 haftadır annemdeydım kardesımı askere yolladık şimdi evımdeyım buralara geldım yıne
sen nasılsın yıne harıka tarıflerın almış başını gıdıyo:)
mısra yılbasına mısafırım var senden mönü ısteyebılırım:)))

Kardeşin sağ salim döner inşallah haktancım.
Yılbaşı mönüsü belirleriz tabi cnm ne demek.Şimdi mi belirleyelim başka bir gün mü nasıl istersin?

Bu arada ben yarın akşam görevli olarak Sivas a gidiyorum 3 günüm yokum anlayacağınız.

geçen yılbaşı bizde de misafirler vardı..saatler öncesinden alışverişti yemekti...Hizmet etmekten bişey anlamadım.
Mümkünse bu yılbaşı ben misafir olmak istiyorum :))

bende yuksek ıhtımal ole olucam hızmet etmekten bişey anlamıcam
ama senelerdır oyle dıyoduk evlendıgımız sene bızde olucaz dıye
kısmetse olucaz artık bakalım ne gelıcek başımazemuszemus

sağol canım benim
sen ne zaman musaıt olursan ve moda gırersen o zaman yaparız canım mönümüzü
ayyy sende sağsalim git gel kolay gelsin şimdiden hayatım

karnımı acıktırdınız kızlar şimdi ne söyleyeceğim ya bıktım vallahi ne yesem diye düşünmekten neyse bişeyler atıştırayım geliyorum kızlar

mısracacım sen sakallı ipten klozet takımı felan yaptınmı hiçç
ya da kızlar yapan ve bilen varmı aranızda günlerdir araştırıyorum başlıycama ama karar veremedim nasıl oalacağına

mısracacım sen sakallı ipten klozet takımı felan yaptınmı hiçç
ya da kızlar yapan ve bilen varmı aranızda günlerdir araştırıyorum başlıycama ama karar veremedim nasıl oalacağına

hayır tatlım yapmadık zaten olsada kullanamam bu evde inşallah memlekete dönünce ve kendi evimizi alınca yapıcam o zaman herşeyi zevkime göre alıcam a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…