Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

Tabi ya kışın zaten soğuk,bi yerede çıkamıyorsun.Yazın tatil daha iyi.Bu arada özge vardı ya azizenin topiğinden.Onun kızı olacakmış,ne güzel dime?Zaman ne çabuk geçiyor,hada bir kaç haftalık hamileydi o topikteyken...biz hala bekliyoruz kızlarla...

ya tabiki anne olmak kolay birşey değil ama onalr iççin herleye katlanılıyor.Geçici acılar sıkıntılar bunlar,kucağına aldığında iyiki istemişiz yapmışız diyeceğine eminim.İşte o zaman bütün acılar çekilen sıkıntılar unutuluyormuş.Ben razıyım keşke allahta razı olsa da bebeğimi bana verse hayırlısıyla
gül niye gitti ki
gülün misafirleri varmış,onları gezdiriyorlarmış,birde 1.5 aylığına memlekete gidiyormuş ya tam konuşamadık onunla da ama yokluğunun sebebi bu.

Slmm kızlarr çook yoğunum yaa
Hoşgeldin nasılsın? biraz mola ver kıs

berrakadaya ne oldu bir problemmi var canim
Yukarıdakini yazmıştı 2 gün önce.herşey normal demiş sonra da ama yinede insan merak ediyor.
azizede bebegini kaybetmis duydumuydun onada cok üzüldüm.özgeyede sevindim bak hayirlisi olsun.

evet azizeden haberim var,üzülüyor insan tabiki de ben tatlişoğluma da çok üzülmüştüm ama en azından kucaklayacakları birer evlatları var.Allah sağlıkla yine nasip eder inşallah.ilk bebeği olup da kaybedenler daha çok yıkılıyorlar,evlat herkes için evlat ama..

amin inşallah cnm.ay resimlerini görmemiştim baktım şimdi de süper ya sıkıp sıkıp yiyeceksin çook tatlı oğlun var canım.Allah uzun ömür versin,şansı da güzel olsun inşallah

selam kıslar

selam porti selam skor nasılsınız kıslaropuyorumnanaktan
bende eve geldim bi bakam dedim 1 2 saat sonra annemle pazara çıkıcaz sonrada anemlerde kalcam bu gece eşim nöbetçi olduğu için

ii kıslar sizler nasılsınız
ayy bana dişçi deme amlyta girdim parmağımdan dişçi koltuğuna oturduğum kadar korkmadım çok korkuyorum ben yaaaaakafamçokkarıştı

iii kuşum ne olsun kurstan geldim bi bakam dedim napıyonuzvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…