Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

Benim yemekler pişti , acıkan varsa gelebilir. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben çok acıktım , ama kocişimi bekliyorum.

Aaa ben arada izliyorum onu, ne oldu Emine ayrıldı mı o ahlaksız kocasından ?

evet canım gerizekalı bıraktı emineyi ya zaten benim üzüldüğüm emine ve oğlu öz oğlu değil ama emineyi çok seviyo bırakmıyo annesine sen benim için gelmedin mi buraya neden eminenin hayatını mahvettiniz diyo babasına da çocuk annesini babasını istemiyo ya çocuğu büyüten amine sonradan gelip anneyiz babayız diyorlar sinir oldum o iki gerizekalıya ya tmm dizi ama insanı etkiliyo

ayy canm izleme yaa

Ay bi de ilkay yok mu, çok aptal , aaa sinir ediyo insanı , sen git kocandan ayrıl ,tehdit eden adamla evlen.Gidip kocasına anlatacağı yerde boşandı. Iyyyy .klava: klava:

Ay bi de ilkay yok mu, çok aptal , aaa sinir ediyo insanı , sen git kocandan ayrıl ,tehdit eden adamla evlen.Gidip kocasına anlatacağı yerde boşandı. Iyyyy .klava: klava:

canım sen devamlı izlemiyosun galiba ilkay zaten kocasını sevdiği için yaptı kocasını öldürecekti o adam ve kocası ölüyordu kocasına doktor getirdi o adam o yüzden yaptı yani kocası ölmesin diye kendi hayatını feda etti

Heee orasını kaçırmışım.Arada bakıyorum demiştim ya. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…