Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

seni anlıyorum hayatım korkular normal ama bebekle alakası yokki bebek nerdeeeee
ilişki yaşanan bölge nerde yani alakası bıle yok ama demekkı psikolojık bişey
eger canın acıyosa bişey dıyemem tabıkı
bazılarında istek artıyo bazılarında azalıyo
ay ınsallah artan gruptan oluruzkaydirigubbakcemile3
yanlış anlaşılmasın benım olursa normal doğum düşündüğüm için normal doğuma katkısı olsun dıye dıyorum:)))

tabıkıdeeeee

Normal doğuma ne gibi katkısı oluyo ki canım ? Ay burda da konuyu nereye getirdik yine. Bu soruma cvp alayımda , susucam. :roflol: :roflol: :roflol:

Normal doğuma ne gibi katkısı oluyo ki canım ? Ay burda da konuyu nereye getirdik yine. Bu soruma cvp alayımda , susucam. :roflol: :roflol: :roflol:

canım benım bıldiğim kadarıyla rahim için yararlı açılma olmasında falan
zaten bılıyosunkı ilişkinın sonunda kaslar kasıldıgı için herşey daha kolay oluyo bi nevi spor gibi yani
afedersınız ıkınmalarda daha rahat oluyosun çunku rahme hakım olabılıyosun

ne cevap verdın şekerim

Bir bayan başlık açmış, sevdiği insanla birlikte olmuş sonra ayrılmış çocuk bundan, ölmeyi düşünüyorum falan yazmış .Başka bayanda cvplamış bakire değlsin diye ölmek zorunda değilsin, bende 5 senedir erkek arkadaşımla birlikte oluyorum,erkek arkadaşım benden ayrılsa ölmeyi düşünmem falan demiş.Ordan başka biride bu kıza seviglin seni kullanıp kullanıp atar yakında , evlenmeden birlikte olmamalıydın yazmış.Bende dedim ki kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez, isteyen istediğiyle birlikte olur , isterse evlenmeden olsun.Kimse karışamaz buna dedim. Kız erkek arkadaşyla beraber oluyo diye daha neler neler yazmış. Ben karşıyım böyle şeylere.Namus iki bacak arasında olmamalı.

Back