- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
- #2.201
ellerine sağlıkk canmm
6,30da iyiymiş canmm bende anca 6,30da evde oluyormm
ben çalışmıyorum canım, o yüzden problem olmuyo benim için.Çalışsam zor olurdu. :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerine sağlıkk canmm
6,30da iyiymiş canmm bende anca 6,30da evde oluyormm
ben çalışmıyorum canım, o yüzden problem olmuyo benim için.Çalışsam zor olurdu. :1hug:
kızlar fox ta unutma beni diye bi dizi var onu izlerken dalmışım ağlıycam nerdeyse ya
Aaa ben arada izliyorum onu, ne oldu Emine ayrıldı mı o ahlaksız kocasından ?
ayy berrakada atıştır birazz
sen bizi unuttunay o diziyi tesadüf görmüştüm bi tuhaf yaff
evet canım gerizekalı bıraktı emineyi ya zaten benim üzüldüğüm emine ve oğlu öz oğlu değil ama emineyi çok seviyo bırakmıyo annesine sen benim için gelmedin mi buraya neden eminenin hayatını mahvettiniz diyo babasına da çocuk annesini babasını istemiyo ya çocuğu büyüten amine sonradan gelip anneyiz babayız diyorlar sinir oldum o iki gerizekalıya ya tmm dizi ama insanı etkiliyo
ayy berrakada atıştır birazz
sen bizi unuttunay o diziyi tesadüf görmüştüm bi tuhaf yaff
evet canım gerizekalı bıraktı emineyi ya zaten benim üzüldüğüm emine ve oğlu öz oğlu değil ama emineyi çok seviyo bırakmıyo annesine sen benim için gelmedin mi buraya neden eminenin hayatını mahvettiniz diyo babasına da çocuk annesini babasını istemiyo ya çocuğu büyüten amine sonradan gelip anneyiz babayız diyorlar sinir oldum o iki gerizekalıya ya tmm dizi ama insanı etkiliyo
canım unutmadım da orda bu aralar çok duygusal ya insanı etkiliyo yok canım sizi unuturmuyum hiç :1hug:
Ay bi de ilkay yok mu, çok aptal , aaa sinir ediyo insanı , sen git kocandan ayrıl ,tehdit eden adamla evlen.Gidip kocasına anlatacağı yerde boşandı. Iyyyy .klava:
klava:
lülülülülülülülülülülülü
unutma zatenn sorarm o zaman sana beni unutmak neymiş
tmm tmm unutmam kıss hem sizi unutmak mümkün mü:1hug:
sizde bi çene var maşallah allah kocanıza sabır versin nasıl unutayım kilülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kıss zaten dizi bitti
yaaa ben fransız kaldm ama yaaa
canım sen devamlı izlemiyosun galiba ilkay zaten kocasını sevdiği için yaptı kocasını öldürecekti o adam ve kocası ölüyordu kocasına doktor getirdi o adam o yüzden yaptı yani kocası ölmesin diye kendi hayatını feda etti
kızlar sayfalar zor açılıyo sizde de oluyo mu yaaaaa