Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

anladım kızlar kusura bakmayın tamam bende bıraktım stresı yaaaaaaaaa

tatlım tabiki rahat olmak gerekiyo erkek içinde ayrıca verecek olan Allah ben inanmıyorum şu gün kız için şu gün erkek için ancak Allah bilir ne vereceğini genede sen bilirsin tatlım ama sende gel bize katıl takma opuyorumnanaktan

valla tatlım ne yapyim klasik ev işleri fırsatını bulduğumdada topiğe geliyorum şimdi biraz gireyim dedim kocişle oturuyoruz öyle yani sen hala iştesin :sm_confused:
Benim eve gitmem 2 saati bulur daha canım.
Yarın biraz daha rahat olayım diye bugün çok kastım kendimi,yoruldum (
Benim kociş de evde bana puding yapmış
cokacimcoook

Benim eve gitmem 2 saati bulur daha canım.
Yarın biraz daha rahat olayım diye bugün çok kastım kendimi,yoruldum (
Benim kociş de evde bana puding yapmış
cokacimcoook

ya tatlım herzamanmı böyle olucak çalışma saatlerin yazık ama ya kocan evde sen işte evliliğinizin en güzel yılları böylemi geçicek:çok üzgünüm:

ya tatlım herzamanmı böyle olucak çalışma saatlerin yazık ama ya kocan evde sen işte evliliğinizin en güzel yılları böylemi geçicek:çok üzgünüm:

Yok canım müdürümüz yıllık izinde olduğu için bu hafta böyle.
Benim kociş şimdi ezeli izliyordur pür dikkat ben olsam da bişey değişmez zaten :))

Haklısın canım sohbet bölümü biraz geride ama siz nasıl olsa evden giriyorsunuz.Çıkmadan önce sayfayı sık kullanılanlara eklersen(iz) her girdiğinde ordan direk girersin ayrıca senden sonra yazılanları da takip etmen kolay olur

yerim ben onu benimde teriyerim var o olmasa bebeişimin olmaması dahada koyardı... bebek gibi oda evimin neşesi...

Ay olmaz mı tabi bende çok severim hayvanları üniversite de kedi de köpek de besledim ayrı zamanlar da ama şimdi evim eşyalarım her şey yeni olunca korkuyorum tırnaklarını geçirmelerinden ve çalışınca hayvan evde hep yalnız sıkılır psikolojisi bozulur diye almıyorum yoksa.Hayvanlar da insanlara bir yerde arkadaş..

portakalcım napıyosın canım bekçiliğe deavmmm
saat kaç kadar burdasınn anacım ne iş yapıyon bu kadar yaaa geceye kadar çalışıyonn akannehir

bu arada hoşbudumm.... bende bebiş sahibi olmak için koşturanlardanım

İnşallah Allah hayırlısıyla tez zamanda bebişini sana verir.Biz uzun zamandır istiyoruz buradaki arkadaşlarla ama o kadar kafaya takıyoruz ve stres yapıyoruz ki en sonunda bebek fikrini kafamızdan atmaya ve bu topiği açmaya karar verdik.Bebekle ilgili konuşmayacağız ve hamile olduğumuzu öğrendiğimizde pat diye bunu paylaşacağız.
Bize katılmak ister misin? Hatunlar şimdi kocişlerinin yanında vakit geçiriyorlar ama gündüzleri kalabalık oluyoruz.

kediler geçiriyorda köpeklerde o huy yok. 1,5 yıldır bekliyorum bebiş gelmiyor tedavie başşladık eğer kızım bety olmasaydı evliiğim bitme noktasında olurdu. hayvanlar bebekler gibi bağlıyr çiftleri allahım bety min kuyruğundan çekecek bebiş nasip eyle amin:)

slm kızlar topic almış başını gitmiş benim patronum geldi açamadım bugün nasılsınızopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…