Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

eski yazıları yorumları okumakdan hem gözlerim acımaya başladı hemde sırtım ağrıdı saat 16dan beri pc başındayım:)

canım eşimde bende test yaptık eşime morfoloji yapıldı bende guatr falan vardı ama çok şükür yüksek değil adet düzensizliğim vardı bi tek onlarda 4 aydır falan düzeldi allahıma çok şükür

kızlar ben geldim topiciğimiz boş kalmış
gece nöbeti devralmaya geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayat sinemasını izliyodum onlarda çocuk meselesi yüzünde n ehala gelmişler onlar ağladı ben ağladım
hislerime tercüman oldularr resmen mafoldumben

bu arada cogu arkadaslar bılır ama hatırlatma olsun yas 30 yarısmaya ıstanbuldan katılıyorum 15 aydrı sıramızı beklıyoruz. esımın degerlerı dusuk cıktı asılamaya dogru ılerlıoruz.... sat 30 aralık :D

kısaca bafo

merhaba arkadaşlar ben adımı aralık ayında hamile kalmak isteyenlere yazdırcaktım ki yeni topik linkiyle karşılaştım bi önceki topikteki sayfa sayısını görünce nasıl okuycam bu kadar sayfayı derken yeni bi topiğin açılmasına hem de daha dün açılmasına çok sewindim ama maşallahınız var yani hemen 24 sayfaya ulaşmışsınız tebrik ederim gerçekten...

hoşgeldin canım aramıza
kafayı yemek üzereydik yok kürler yok tetsler yok pozisyonlar yok doktorlarr
kendimizi buraya attıkkkaydirigubbakcemile3

kiz beni unuttun mu bacimm bende gecekusu olarak geldimmmkaydirigubbakcemile4
kızlar ben geldim topiciğimiz boş kalmış
gece nöbeti devralmaya geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayat sinemasını izliyodum onlarda çocuk meselesi yüzünde n ehala gelmişler onlar ağladı ben ağladım
hislerime tercüman oldularr resmen mafoldumben

aramiza hosgeldinnna.s.
merhaba arkadaşlar ben adımı aralık ayında hamile kalmak isteyenlere yazdırcaktım ki yeni topik linkiyle karşılaştım bi önceki topikteki sayfa sayısını görünce nasıl okuycam bu kadar sayfayı derken yeni bi topiğin açılmasına hem de daha dün açılmasına çok sewindim ama maşallahınız var yani hemen 24 sayfaya ulaşmışsınız tebrik ederim gerçekten...

teşekkür ederim canım ya bu arada adaşımsın sanırım ilk merhabayı senden almak çok güzel:) kafa yenilmicek gibi diil ki başka bi topikte de karbonatla hamilelik testi yapılıyomuş onu örendim evde karbonat olsa hemen denicem:)

skorcumm bacımmmmmm hoşgeldin aslında ben bugün seni andım gece bekçileri olarak kaydirigubbakcemile3
eşime sabah için poğaça yoğurdum onu fırına koyup geliyorum canımcımm opuyorumnanaktan

Back