- Konu Sahibi portakal_suyu
bende tanıtayım bende 27 yaşımdayım istanbuldayım muhasebeciyim 2,5 yıllık evliyiz bir senedir bebek için uğraşıyoruz:)
memnun oldum herşey gönlünüzce olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tanıtayım bende 27 yaşımdayım istanbuldayım muhasebeciyim 2,5 yıllık evliyiz bir senedir bebek için uğraşıyoruz:)
ay bizde tanıtalım kendimizi yeni arkadaşlarımız için yaş 28 durumu:17 aylık evli çocuk:henüzyok çalışmalara devam ama:) iş malesef 1 ay kadar önce işsiz kaldım:) benden bukadarrrr
kızlar ben geldim topiciğimiz boş kalmış
gece nöbeti devralmaya geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayat sinemasını izliyodum onlarda çocuk meselesi yüzünde n ehala gelmişler onlar ağladı ben ağladım
hislerime tercüman oldularr resmen mafoldumben
merhaba arkadaşlar ben adımı aralık ayında hamile kalmak isteyenlere yazdırcaktım ki yeni topik linkiyle karşılaştım bi önceki topikteki sayfa sayısını görünce nasıl okuycam bu kadar sayfayı derken yeni bi topiğin açılmasına hem de daha dün açılmasına çok sewindim ama maşallahınız var yani hemen 24 sayfaya ulaşmışsınız tebrik ederim gerçekten...
slm hanimlar ben geldim nasilsiniz bakim