- Konu Sahibi portakal_suyu
- #2.041
anladım canım boş verelim artık bitti gitti nusubet şey vereliniortak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın canım sende uyumamışsın ben gibi dolanıyorsun
gul ben geldım ne oldu oyle
hmm anladım tmm canım yat dinlen o zaman yorma kendini :teselli:
hoşgeldin canım ya çıkmıştım valla leptobu kapatmaya geldim bi bakayım dedim seni görünce girdim kız içime mi doğdu ne geliceğin
galiba kalbin temiz guzelim:))
iyi geceler canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
galiba mı:mymeka:
şaka şaka inşallah öledir canım ya :1hug:
kıs uykum geldi sen naptın gece kuşu rahat rahat nete girebiliyomusun
kesın canım galıba degıl.evet cok rahat gırıyorum nete evde 2 laptop 1 de notebook var o yuzden sorun yokkaydirigubbakcemile3senın uykun mu geldııışakkıdı
kıss evet valla uykum geldi bende şaşırdım neden acaba bu arada tickerim nasıl .ii ya rahat girdiğini sevindim seni özlerdik canım arkadaşım benim ya :1hug:
sagol canım benımzemuszemustıckerında cok tatlı olmus bu arada.kendı netbookumu getırdım kı gıttıgım heryerde gırebıleyım dıye tasınmasıda kolay kucucuk.ozlemeye fırsat bırakmadım anlayacagınsırnaşık şey
olsun kız ben zaten yeterince hasretlik çekiyorum ailem den uzaktayım özlüyorum birde seni özlemiyeyim canım ya bari sen yanım da kal canım arkadaşım benim :çok üzgünüm:
haklısın canım bak ben hep yanındayım:teselli:ınsallah tayınınız aılene yakın yere cıkarda bıraz olsun daha ıyı olur senın ıcın
kızz sanslı nasılsın canımm