• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

Yo öylesine sordum.Zaten gündüz okuldayım.Geceleri burada olabiliyorum.[/QUOTE

canım akşama kadar sadece bebekten konuşunca doğal olarak aklımızdan çıkaramıyoruz ve üzülüyorduk bu nedenle böle bi karar aldık ama arada konuşuluyo tabi dertleşiyoruz yani arada canım bu nedenle yani böle yaptık :1hug:

Yo öylesine sordum.Zaten gündüz okuldayım.Geceleri burada olabiliyorum.[/QUOTE

canım akşama kadar sadece bebekten konuşunca doğal olarak aklımızdan çıkaramıyoruz ve üzülüyorduk bu nedenle böle bi karar aldık ama arada konuşuluyo tabi dertleşiyoruz yani arada canım bu nedenle yani böle yaptık :1hug:

Biliyorum canım.Böyle daha iyi belki de.Zaten ne zaman olacağını Allah biliyor... Sıkıntı,stres sadece bizi bunalmaya yarıyor

bende tv izliyorum ve topiğe bekçilik yapıyorum bu arada portakal nerde haberin varmı neden gelmedi bu gün

Bugün hiç konuşmadım , haberim yok benimde.Yarın geldiğinde sorarız nerde olduğunu.Belki özel işleri vardır. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :kedi:

ayrıca onla konuşmak için yaptın felan asla demedim dememde tabiki bunu yapmassın sonuçta sende burda özelini paylaşıyosun ve dertleşiyosun ben asla kötü düşünmedim ona arka arkaya cevp verdiğine kızdım sadece bak gene söylüyorum kızmaya da hakkım yok ama ben burda sohbet ediyordum ve bi anda sohbetin ortasında olunca bu olay beni bu yüzden ilgilendirdi yoksa beni asla ilgilendirmez

evet canım orda haklısın cevap vermek hataydı ama cem bide erkeyim deyince ben delirdin kendimi cevap vermek zorun da hissettim ama biyandan da onun burdan atılmasına sebep oldu yok sa daha çok yerde böyle girer milleti delirtirdi.
yok bensana kızarak söylemedim niye kızdın diye yanlış anlama beni tatlım opuyorumnanaktanöyle niye kızdın diye sordum tam da yeni girmiştim sizinle tanışıyordum içine etti afedersin:kedi:

evet canım orda haklısın cevap vermek hataydı ama cem bide erkeyim deyince ben delirdin kendimi cevap vermek zorun da hissettim ama biyandan da onun burdan atılmasına sebep oldu yok sa daha çok yerde böyle girer milleti delirtirdi.
yok bensana kızarak söylemedim niye kızdın diye yanlış anlama beni tatlım opuyorumnanaktanöyle niye kızdın diye sordum tam da yeni girmiştim sizinle tanışıyordum içine etti afedersin:kedi:

yok canım önemli değil benim de ne demek istediği anlamışsındır inşaşllah

Back