Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

kıss bu gün bi erkek kayıt olmuş kk ya geldi bizim topiğe sinir oldum bize destek olmaya gelmiş sinir oldum birde kadınların erkeklerin hakkında ne konuştuğunu merak etmiş bi arkadaşta cevap veriyo ona da sinir oldum ya.iice sinir olduk allahım yaaaaa allahtan aysen hemen şikayet etti attılar kk dan

hakkatten okudum gecmisi biraz destekmis salak yaa.iyi olus atilmakla.ne merakli seymis o öyle.bula bula bizim topgimi bulmus

canım ben adım cem deyince şaşırdım cem nedemek erkekmisin diye sordum banna niye sinir oldun kisen anlamadım sonra bende şikayet ettim zati atıldı o sırada ben onu konuşmak için konuşmadım kilmaz:

canım ben adım cem deyince şaşırdım cem nedemek erkekmisin diye sordum banna niye sinir oldun kisen anlamadım sonra bende şikayet ettim zati atıldı o sırada ben onu konuşmak için konuşmadım kilmaz:

canım benim sana kızdığım şey aslında beni ilgilendir tabiki kızmaya da hakkım yok sana ama zaten o kişiye sinir oldum ya resmen adım cen diyo size destek olmaya geldim yo ve sen hala arka arkaya söylediği şeylere cevap veriyosun tabi onunda istediği bu bize bulaşmak eğer hiç cevap verilmeseydi hemen çıkıp giderdi ya biz orda sohbet ediyoruz sohbetin ortasında geliyo ve açık açık erkek olduğunu söylüyo ve sen arka arkaya hala cevap veriyosun tabi o da topikten çıkmadı benim kızdığım nokta bu

ayrıca onla konuşmak için yaptın felan asla demedim dememde tabiki bunu yapmassın sonuçta sende burda özelini paylaşıyosun ve dertleşiyosun ben asla kötü düşünmedim ona arka arkaya cevp verdiğine kızdım sadece bak gene söylüyorum kızmaya da hakkım yok ama ben burda sohbet ediyordum ve bi anda sohbetin ortasında olunca bu olay beni bu yüzden ilgilendirdi yoksa beni asla ilgilendirmez

birazdan yatacağım ama seni görmüşken bi iyigeceler öpücüğü vereyim dedim

dilemma da hoş geldi ama çabuk gitti. yaprak dmkümü bitti heral millet dökülmeye başladı

Burdayım kızlar..Birkaç akşamdır siteye öyle bir uğradım fazla bakamadım.Sizin burda olduğunuzu biliyorum ama:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…