- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.001
kıss bu gün bi erkek kayıt olmuş kk ya geldi bizim topiğe sinir oldum bize destek olmaya gelmiş sinir oldum birde kadınların erkeklerin hakkında ne konuştuğunu merak etmiş bi arkadaşta cevap veriyo ona da sinir oldum ya.iice sinir olduk allahım yaaaaa allahtan aysen hemen şikayet etti attılar kk dan
kıss bu gün bi erkek kayıt olmuş kk ya geldi bizim topiğe sinir oldum bize destek olmaya gelmiş sinir oldum birde kadınların erkeklerin hakkında ne konuştuğunu merak etmiş bi arkadaşta cevap veriyo ona da sinir oldum ya.iice sinir olduk allahım yaaaaa allahtan aysen hemen şikayet etti attılar kk dan
canım ben adım cem deyince şaşırdım cem nedemek erkekmisin diye sordum banna niye sinir oldun kisen anlamadım sonra bende şikayet ettim zati atıldı o sırada ben onu konuşmak için konuşmadım kilmaz:
canım ben adım cem deyince şaşırdım cem nedemek erkekmisin diye sordum banna niye sinir oldun kisen anlamadım sonra bende şikayet ettim zati atıldı o sırada ben onu konuşmak için konuşmadım kilmaz:
birazdan yatacağım ama seni görmüşken bi iyigeceler öpücüğü vereyim dedim
Selam kızlar...
dilemma da hoş geldi ama çabuk gitti. yaprak dmkümü bitti heral millet dökülmeye başladı
kızlar ben gidiyorum hepinizi kucaklayarak öpüyorum. iii geceler
Burdayım kızlar..Birkaç akşamdır siteye öyle bir uğradım fazla bakamadım.Sizin burda olduğunuzu biliyorum ama:smiley-cool:[/QU
evet canım biz burdayız istediğin zaman gel sohbet ederiz :1hug:
:1hug:geliyor öpücüğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?