- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
arkadaşım doktor normal dedi ise takma kafanı diyetisyene hiç gerek yok ben de şimdi 26+5 günlük hamileyim ayın 17 sinde gittiğimiz 757 gr dı ama doktorum kendim 7 kilo aldım zayıf biriyim şimdi 52-53 kilo arasıyım hiç bişiy demedi normal dedi herşey. meyve bol ye. hayırlısını diliyorum.
bende cuma doktora gıttım 31+2 de 1500 kg olmus sanırım 2500 kg anca dogar napalım bızde kendımızı dogduktan sonra ıyı beslerız dıye avutacagız
o kadar ıyı beslenıyorum ama yınede almıyorsa yapacak bısey yok stressız gelecek haftalrı gecırmelıyız ne olacagı bellı olmaz
öğlen uykusuda bebeği geliştirirmiş öyle duymuştum.
arkadaşlar bebeğim 27 haftalık ben yaklaşık 10 kilo aldım ama bebiş 660 gr olarak gözüküyor
sizlerin bebek kilolarına bakıyorum benim ki oldukça küçük,
acaba yeme içmede mi hata yapıyorum,
acıyı çok yiyorum
acı ve yoğurt yediğim zamanlar midem sürekli ekşiyor
kızımda 2400 gr doğmuştu, acaba bu bünye ile alakalımı?
fikri olan varmı?
canım çok süt iç sabah ve aksam hergün yumurta ye haftanın 2 günü balık muhakkak hergün agzına 3-4 tane ceviz at...sabahları 1 tatlı kasıgı bal ve pekme birde ıspanak ve bulgur pilavı ...doktorun vitamin vermedimi elevit adında ilac vat vitamin ilacı genelde doktorlar bunu veriyorlar...dediklerimi yap bak bebişin nasıl kilo alıyor
merhaba bence acı yemeyin. dr.unuza danışın yinede.ama benim dr. acıyı tavsiye etmez.
hem metabolizmayı hızlandırdığı için hemde acı tat olarak bebeğe geçer.
doğum kilosu düşük olan bebeğinizdede mi acı yemiştiniz?
canım benim üzülme sakın kilolu bebek sağlıklı bebek değildir.zayıf ve sağlıklı olsun ki sen daha 7 aylık falan hamilesin bebek son ayda kilo alımına başlarmış dah fazla.üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?