arkadaslar suan yanimda 32 haftalik hamile bi arkadasim var...bugun doktor kontrolunde doktoru bebegin esinden fazla beslenemedigini ve yavas gelistigini eger bikac hafta icinde ilerleme olmazsa bebegin dogurulacagi söylemis :uhm: arkadasim cok uzgun ve agliyor mafoldumben ona sizlere soracagimi söyledim.. nolur bilgisi olan varsa icimizi rahatlatsin ben henuz hamile olamadigim icin ne diyecegimi bilemiyorum :çok üzgünüm:
benim arkadaşımın 28.haftadan sonra beslemedi plesantası bebeği 37+5 te 1700 olarak sezeryanla aldı dr.bebeği.şuan 40 çıktı sanırım 2800 falan maşallahhhh çokta iyi dr.nediyosa onu yapın yapılcak bişi yok yani,yapısal bi durummuş korkmayın
gecmıs olsun benım bılgım yok ama 32. haftasına kadar gelebılmıs masallah daha kucuk dogum yapanlar ve yasayanlar var arkadasım 32. haftalıkken erken dogum yaptı suan bebegıde cok ıyı yurumeye baslamıs hıc durmuyor dedı bence dr. dınlesın.
canım ben eşi beslemediği için 32. haftada kaybettim bebeğimi hareketlerine dikkat etsin hareketleri azalırsa hemen dra gitsin benim hareketleri azalmıştı ama bekledim hata yaptım
umarım sizin sa salim doğar