Kalçam basenlerim olduğu gibiydi,
Karnımda top var gibiydi.9ayda toplasan 9 kez bulantı yaşamadım.
13 kg aldım o da göbüşümdeydi.
İnanırmısınız bilmem ama 11.haftada hissettim ilk hareketlerini.Gaz değil,kramp değildi.Belirgindi.O gün bugün hareket eder zaten :)
Güzelleştim de güzelleştim hamileyken.
Doğumuma 10 gün kalaya kadar oğlum olacağını söyledi herkes.
Rüyalar bile erkek dedi hep.Ben hiç görmedim rüya falan.İçime de doğmadı.Çünkü oğlan lafını duymaktan kendimi oğlana endekslemişim.
Çin takvimi,rus takvimi,anne-baba kan uyumu vs şeyler hep erkekti.
İddiaya girenler,senin kızın olursa ben bu işi bilmiyorum diyen teyzelerle doldu etrafım.Kafamı çok karıştırdı herkes.Pembe alırken 2 kez düşünür oldum son günlere kadar.
Üstelik söylendiği gibi çok geç de öğrenmedim cinsiyeti.14-16.hafta civarıydı.
Tek kız belirtim turşu-acı yememdi.Bayıldığım çikolatayı ağzıma sürmememdi.
Ama yanıldılar.Dünyalar güzeli bi kızım var 18 aylık.
Şimdii yeniden hamileyim.11+2 yiz bugün.Kontrolümüz var.10.haftada bile cinsiyeti öğrenenler oluyormuş.Heyecanlıyım o yüzden.
Bunda da çok bi bulantım olmadı bugüne kadar.
İlkinden farkı babamızın benden fazla kilo alması ve solgun görüntümün artması..Ve rüyamda gördüğüm nur topu gibi bir oğlan emzirişim :)
Bunda düşük tehlikem var.Sık sık kanamalarım oldu.Dün akşam bile
8.haftada kızımda kalp atısı almıştık,bunda 9un bitmesini bekledik.Çok zayıf kalp atışı ve düzensiz biçimde kesem vardı.Durabilir gebelik dedi drlar.Ama bugünlere geldik çok şükür.
Yorumlar,tahminler,yüzük dönmeleri,ultrason duruşları,kalp atışları,aşermeler,göbüşler,güzellik hepsiii sadece tahmin.Lütfen etkilenmeyin bunlardan.Ben kızımı öğrenince şok oldum.Doğuncaya kadar erkek mi ki ümidim vardı.Beynine işliyor insanın etrafın lafı sözü.Şimdi kimseyle sohbet etmiyorum gebeliğim hakkında.Bugüne kadar hiç yanılmadı tahmininde diyenlerin bile yüzü kızardı bende.
Rabbim önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar versin tüm ümmet-i müslümana.Ve tabiki gönlümüzdekileri bizlere hayırlı kılsın....