:dance: şimdi doktordan geldim bissürü test yaptılar ama test sonuçları c.tesi elime geçicek. ay kızlar benim bebiş 14 haftalık olmuşmuş bi oynak bi oynak maşallah bebişimehoppidi hoppidi oynuo:Roflol:
walla eğer kızsa fazla oynak olcak:Roflol: ikili test yaptırdım ii çıktı
fazla kilo almışımdoktor zayıflarda cinsiyet daha ii belli oluo dedi emin değilim ama erkeğe benzio dedisırnaşık şey
kızlar bişii sorcam 13 veya 14 haftalıkken dakikada kalp kaç kez atıodu. benim bebişin 160 atıo dkda. kalp atışına göre de cinsiyet belli oluo diolar ama doktor saçma dedi. bilen varsa istatiklik yapalım:dance: 140dan az atıosa erkek 140 dan fazla atıosa kız hurafe mi değil mi?
BU İÇERİKLİ YAZILARSA VARSA AÇTIĞIM TOPİC İÇİN ÖZÜR ÇÜNKÜ DETAYLI BAKAMADIM DİĞER SAYFALARA.
12 HAFTALIK GEBEYİM. VE ULTRASONDA CİNSİYET BELİRLENMESİ İÇİN ÇOK ERKEN. BEN MERAKTAN ÇILDIRIORUM. ACABA BELİRTİLER VAR MI CİNSİYETİ ÖNCEDEN ANLAMAK İÇİN.
MESELA YE TATLIYI ÇIKAR HAKKIYI YE EKŞİ ÇIKAR AYŞEYİ DERLER:1rolleyes: AMA TAM TERSİNİ DİYENLERDE VAR. KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİOMU BU? KIZDA ANNENİN KALÇASI BÜYÜR, ERKEKTE KARIN BÜYÜR SADECE FALAN:bbo: YAAAA KIZLAR ALLAH AŞKINA KIZ VEYA ERKEK BEBEĞİ OLANLAR İPUCU VERSENİZE BANA:sm_confused:
selam kıslar ,
bu cinsiyet mevsusunda yeni bişilewr duydum bilimsel bi araştırma gebeliğin 10-12 .haftalarında yapılat ikili test sonuçlarına göre yapılan free beta -hcg hormon değerlerine göre cinsiyet tespiti yapılıyormuş ama araştırma daha çok yeni .ne kadar tutar orasını bilemem ama yinede eğence amaçlı bebeğinin cinsiyetini öğrenen anneler bu testi bu haftalarda yaptırdılarsa değerleri yazıp karşılaştırma yapabilirir . eğer free beta-hcg 30 dan az ise erkek bebek, 50 den sonrası kız bebkmiş .bakalım doğru çıkacakmı bu tespit.
ben tatlı ekşi aklına ne geliosa yiorum ama erik hayatımda ağzıma sürmedim sürmemde:1rolleyes:
yani yiyecekten anlamam zor. uyku uyku uyku ve uyuşukluk var. midem hep davul gibi başka bi değişiklik yok o da gaz fisfisfis
Bende tutmadı ama çin takvimi. Bunlar eğlencelik şeyler arkadaşlar önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması.
ben erkek hissettim seninkini:)ben 18 haftalık hamileyim ama hala bebişimin cinsiyeti belli olmadı geçen hafta doktorum büyük ihtimalle kız dedi....
doktorumu değiştirmem gerekiyordu şimdi bir doç.e gidiyorum oda büyük ihtimalle erkek dedi ama kesin sonu yaklaşı 1 ay sonra 4 boyutlu ultrasonda belli olur dediii kafam çokkk karıştı yaaa belirtilere göre çoğu kişi kız diyor ben tatlısız yaşayamam ama lşimdi yiyemiyorum sürekli ekşi şeyler yiyorum turşuu aşeriyorumm karnım pek belli değil biraz kilom var ama sivri değil yanlara doğru geniş çok bulantımda olmadı sadece ilk aylar oldu çok uykummm geliyorduuu sürekli uyuyordum...
anlamadımm gitti günler geçmiyorrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?