• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bebek Emzirirken Saç Boyamak

yattaravalli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
429
8
46
İstanbul
Arkadaşlar komşum adına soruyorum. doktoru hamileliğinin 4. ayından sonra saçını boyamasında sakınca yok demişti o da en son hamileyken boyamış. şimdi yeni doğum yaptı yeni kırkı çıktı ama emziriyor. acaba emzirirken sütünden geçer mi yani saçını boyaması konusunda ne dersiniz? boyaya bilir mi acaba?

Hamilelikteyken zararli olup olmadigi kanitlanmamis ama yine de doktorlar onermiyor. Ama dogurduktan sonra sutten gecmez canim ben de yeni dogum yaptim ve iki kez boyadim saclarimi.

SAç boyalarını kullanan kaç hamilenin çocuğundan nasıl bir durum ortaya çıktığına dair ülkemizde araştırma yok ki :) herkes kafasına göre uyguluyor...Saça sürülen şey deri vasıtasıyla vücuda giriyor ve kan dolaşımına kadar ulaşabiliyorsa bence emzirdiğiniz sürece saçınızı asla boyamayın....

Saç boyalarının içeriklerini internetten araştırın zararları konusunda bilgi edinebilirsiniz neden bebeğinize bunları veren bir anne olasınız? Ben sizin yerinizde olsam asla yapmazdım boşverin emziren anne güzel annedir kim ne derse desin.

Arkadaşlar komşum adına soruyorum. doktoru hamileliğinin 4. ayından sonra saçını boyamasında sakınca yok demişti o da en son hamileyken boyamış. şimdi yeni doğum yaptı yeni kırkı çıktı ama emziriyor. acaba emzirirken sütünden geçer mi yani saçını boyaması konusunda ne dersiniz? boyaya bilir mi acaba?

cnm ben hala emzırıyorum ve saclarımı boyuyorum.. hamıleyken zararlı evet ben hatta hıccc boyamamıstım 9 ay boyunca... ama emzırırken sorun yok cnm...:54:

Back