• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek emziği ilaç sevmeyen bebeklerimiz için

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara
890668001173201160879639_0_0.jpg

Bebekler için en zor anlardan birisi de , ona ilacını vermeye çalıştığınız zamanlardır. Genellikle ebeveynler, ilacın ölçümünde ve bebeğe verilmesinde zorluk yaşarlar. Japlo İlaç Ölçeceği anti-toksik malzemeden imal edilmiş olup, bebeklerinize ihtiyacı olan ilaç, vitamin ve benzeri şeyleri rahatlıkla içirebilmeniz için tasarlanmıştır. Kullanımı : Şırınga, ortodontiks emzik ve ölçü kabından oluşmakta olup, bebeğinize vereceğiniz ilaç, vitamin vb sıvıları ölçüsünü ayarladıktan sonra, şırınganın içine çekiniz. Daha sonra bebeğinizin ağzına emziği vererek, yavaş yavaş içindeki sıvıyı boşaltınız.
Uyarı : Bebeğinizin ağlaması durumunda, işlemi durdurup sakinleşmesinden sonra tekrar ediniz. Her kullanımdan önce ve sonra yıkayarak sterilize ediniz ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. Emzik kısmının parçalanması durumunda, yenisi ile değiştiriniz.

bunu duymustum ama resmını gormemıstım bılgı ıcın tesekkurler.ılac ıcıremıyorum ne yapayım dıyen arkadaslarımız vardı onlarada yardımcı olur sanırım

iyi düşünmüşler gerçekten
barış ilaç içerkem çok zorlamıyo şimdilik ama aklı iyice sarmaya başlayınca nasıl olur bilmiyorum
ama ilaç vermekte zorlanan anneler için iyi olmuş

aklı erene kadarr bunu kullanalım..büyüğünce yutkunmaları gelişir nasılsa ..kulayını buluruz inşallah..

canım doktorlar şırıngayla veriyor bazı bekelere ilaçları buda aslında şırınga şeklinde emzik emmeyen çocuklarda rahatlıkla kulanabilirler.

bunu bende görmüsdüm cok iyi bi fikir bence anca sükürki bize hic gerekmedi kizim hasta oldumu yazik aci tatli demeden hic zorlanmadan iciyo surubunu masallah
ama bizim emzikli ates ölcücegimiz vardi oda iyi gerci benim kiz hic emzik kullanmadi ama o ilgisini cekiyodu :)

Back