Bebek düşürüyorum

Prensdlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
85
-2
25
Merhaba kızlar öncelik le 4 yıllık evliyim 3 yaşında oğlum var benim sıkıntım oğlumdan önce bi boş gebelik yaşadım düşük yaptım ve tekrar hamile kaldım oğlum oldu artık oğlum büyüdüğü için bir tane daha bebek yapıp beraber büyüsün bende artık ara verim dedim hamile kaldım ve 5 haftalık ken nedensiz kanamam oldu düşük yaptım sonra doktorum hemen tekrar dene 40 gün sonra dedi denedim hamile kaldım 5 haftalık ken doktora gittiğimde kalp atışı daha olamadığını söyledi bende erken olduğunu düşünüp 2 hafta bekleyip tekrar gittim hala yoktu sonra 2 hafta daha bekledik belki geç döllenme veya geç duyarız vs. Diye ama artık kesin di ve kürtaj oldum kan pıhtılaşma tahlili yaptım temiz çıktı genetiklerde sıkıntı olsa oğlunuz olmazdı dedi tüm tahlilleri yaptırdık hiç bir sıkıntı çıkmadı böyle olan varmı ben genelde çok korkuyorum hamile kalınca ve rüyamdan kalkınca lekem geliyor herkes bi hocaya git felan diyor sizce

Son düzenleme:
İlkim düşük yaptım üstünden yedi ay sonra hamile kaldım çok şükür bi oğlum var onun üstüne 4 tane düşürdüm ve yine hamileyim 9 haftalık ins sorunsuz gider diye umuyorum gebelik öncesi folik asit kulaniyormuydunuz

Oğlumda kullandım bu sonraki iki düğümde unuttum yoksa üç ay önceden başlatıyordum belkide ondan dır canım

Bilimsel bir çözüm ile çözülebilebilecek durum var ortada. Hoca ne alaka anlamadım. Başka bir doktora daha gidin.

Bilimsel bir çözüm ile çözülebilebilecek durum var ortada. Hoca ne alaka anlamadım. Başka bir doktora daha gidin.
5 doktor gezdim özel muane özel hastane üniversite profosör hiç bir şey çıkmadı kimisi acaba tabe var diyo bide korkularım çok oluyor

5 doktor gezdim özel muane özel hastane üniversite profosör hiç bir şey çıkmadı kimisi acaba tabe var diyo bide korkularım çok oluyor
Hangi şehirdesiniz? Bununla ilgili bir konu açın, doktor önerelim.
Ayrıca korkunuz varsa psikolojik destek alabilirsiniz. Çok normal şeyler bunlar.

Hangi şehirdesiniz? Bununla ilgili bir konu açın, doktor önerelim.
Ayrıca korkunuz varsa psikolojik destek alabilirsiniz. Çok normal şeyler bunlar.
Gaziantep Ömer dai beye bile gittim şuan en iyi doktorlardan abdulkadir göğmen Naz’an Özdemir çağdaş demiroğlu tabi bu korkularım 3
Harftiler le ilgili

Oğlumda kullandım bu sonraki iki düğümde unuttum yoksa üç ay önceden başlatıyordum belkide ondan dır canım
Oğlundan önce kulanmadim düşük yaptım bi sadece oğlumda kulandim onun üstüne baştan 4 düşük yaptım kullandığım ay hamile kaldım bence önemli kullanılmalı

Genetik kromozom testi yaptirin esiniz ve siz, ozel genetik labaratuarda yaptirirsaniz 1 ayda sonuclaniyor. Cok pahali degil. Daha once dogum yapilmis olmasi sorun olmadigini gostermez. Hoca yerine kendimiz dua edelim. Ben de size dua edicem. Allah la aramiza birilerini sokmamiza gerek yok. Bilimle kok sebebe ulasmaktan korkmayalim.

Anne karninda kalp durmasi yuksek ihtimal genetige baglaniyor. Kromozom sorununda saglikli gebelik sansi baya az da olsa imkansiz degildir fakat cok sayida dusuk de yasanir.

Allah razı olsun evet yapıldı herşey genetik lerde sorun yok dedi Bnde hem düşer diye korkuyorum hemde zamana bırakıp erteledim birazgaliba vakti değilmiş daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…