Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

mikrolif nasilsin canim benim bebisin iyidir insallah

yasakhayal canım bebiş iyi mi bilmiyorum ki haftaya salı randevu aldım o zaman görcem Allahın izniyle... çok merak ediyorum ben de... şu sıralar acayip üşüyorum halsizlik hat safhada onun dışında başka bişey yok. midem daha bulanmadı hiç. inşallah bulanmaz da...artık kalp atışlarını duyarım diye umut ediyorum salı günü. meraktan çatlıcam.
sen nasılsın?

iyidir bitanem yeterki lekelenmen yada kanaman olmasin...dr den gelince haber haber ver

tamam canım dr.dan sonra buraya yazarım inşallah. lekelenme kanama yok inşallah olmaz. şu an tek düşündüğüm onun sağlığı bi hissettsem onu...

insaallah hissettigin günleride kucagina aldigin günleride göreceksin

Benimde 4 gun kaldi sabahlari acayip belim agriyo gun icinde hafifliyo arada kasik agrim oluyo bacaklarima vuruyo bakalim ne olacak..

kalp atışlarını duydum ve içim çok rahatladı. önümde çok test var ama onun varlığı bile içimdeki boşluğu doldurdu... Rabbim isteyen herkese evlat nasib etsin inşallah...

kalp atışlarını duydum ve içim çok rahatladı. önümde çok test var ama onun varlığı bile içimdeki boşluğu doldurdu... Rabbim isteyen herkese evlat nasib etsin inşallah...

gözünaydin mikrolifim

insallah o testlerdende bebisinden güzel haberler alacaksin icini ferah tut sen

Son düzenleme:
Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar burada buluşalım :) Hayırlı haberlerlee :)

Cok sukur sonunda bende bu bolumde yazabiliyorum. Arkadaslar benim 4 dusuk ve 1 dis gebeligim donemimde zaman zaman forumlardan cok faydalandim, bende baskalarina faydali olmayi cok istiyorum ve bu yuzden klomen-innohep igne-progestan-ileri yas gebeligi-clearblue ovulasyon testi/gebelim testi- gibi uzmanlik alanimdaki bilgileri ihtiyaci olan arkadaslarla paylasmak istiyorum ama bu benim ilk mesajim, konuyu dogru yerlerde paylasabilmem icin beni yonlendirirseniz sevinirim.

Bu arada ben klomenden sonra ovulasyon takip testiyle 2 Kasim'da yumurtlama gunum oldugumu tespit eder etmez calisma yaptik ve inanmiycaksiniz ama hemen ertesi gunu icerideki hummali calismayi kasiklarimda karincalanma ve hareketlilik olarak anbe an hissediyordum, 10 gun boyunca gece uykudan uyandigimda bile icerdeki insaatin devam ettigini hissediyor hatta bazen kasik ve karin alti bolgemde kesik kesik minik kramplar hissediyordum, butun bunlara birkac gun ust uste basdonmesi de eklenince dun yani adetime 2 gun kala sabah ilk idrarla test yaptim ve "pregnant" yani hamile yaziyordu:)))) daha once defalarca hayal kirikligiyla buhranlar gecirdigim icin negatif olma ihtimaline kendimi hazirlamistim ama pozitifi gorunce sevincden sabahin 6sinda esimi kaldirip gosterdim :) normalde yarin adet olmam gerekiyordu ama olmuycam ve inanamiyorum 2 sene sonra yeniden hamileyim Allahim sana sonsuz sukurler ama nolursun busefer kucagima almayi nasip etsin artik insallah ve isteyen herkese biran once anneligi nasip eder innnnsalllaaah.

blessed canim benim insallah bu yavrunu kucagina alirsin4 düsügünün sebebi neydi:44::44::44:benimde 4 düsügüm var insallah rabbim bizlere bu sefer kucagimiza almayi nasip eder..cünkü korkular bitmiyo

Yasakhayal arkadasim tesekkurederim insallah cumlemiz aliriz bebisleri kucagimiza. amerikadaki dr.lar hicbirsey bulamadilar "hersey normal" dediler ama gecen ay TR'ye istanbul Capa'da Dr.Nasir Aksele gittim yurtdisindan bircok hastasi var super bir hoca, Allah ondan razi olsun. Dr.un demesine gore kanim dusukmus, bebege kan gidemedigi icin bebek saglam olsa bile besleemedigi icin dusermis bana cok mantikli geldi cunku ben bebislerime dna ve kromozom testi yaptirmistim hepside saglamdi hatta sonuncu bebisim kizmis 5bucuk.6.7.8. aylarda dustu. Tedavi olarak: 1 aydan beri kan sulandirici coraspin kullaniyordum, hamile oldugumu anladigim an biraktim, adetimde 5 gun klomen kullandim, suanda hergun 1 innohep igne karindan yapiyorum, aspirinle beraber basladigim demir hapinin kutusu bitene kadar ic sonra devam etme dedi dr.um.
Ayrica 6 aydir esimle beraber arisutu polen propolis bal karisimli bi tablet kullaniyoruz bu spermin kalitesini artiriyormus "esim diyabetik olmasina ragmen sperm degerleri sonucu mukemmelmis" kadininda rahimini guclendiriyor, propolis antibiyoriklerden 100 kat daha etkili dogal bir antibiyotik oldugu icin mikroplarida engelliyor. Amerikada ari urunleriyle kisirlik dahil bircok hastaligi tedavi yontemi uygulayan klinikler var, ben gitmedim sadece bahsettigim haplari kullandik. senin dusuklerinin sebebi de belki kan ile ilgili olabilir cunku benim burada 8 dusuk-5 dusuk-3 dusuk yapan arkadaslarimin hicbirinin teshini koyamadilar hepsi Tr dr.larinin uyguladigi beb aspirini igne ve kan hapiyla tedavi gorduler simdi bicir bicir bebisleri var darisi bize insallah arkadasim.

Slm kizlar. 14 unde adet olmam gerekiyodu olmadim. Bu zamana kadar hep 28-29 gunde bir adet olurum. Bugun 31. Gun insallah hamileyimdir ama idrar testim negatif cikti:-( idrara gecmemis olabilirmi cunku oglen yaptim

tesekkür ederim canim benim cok faydali bilgiler paylasmissin...basin saolsun seninkiler daha büyükmüs rabbim bidaha yasatmasin...benimkiler iki defa 8 haftalik bi defa 15 haftalik sonuncusuda 5 haftalikken keseyi bile göremeden kendiliginden düsük oldu..bende almanyadayim..aslinda benimki ikinci düsükte kan pihtilasmasi oldugu yapilan testlerde ortaya cikti..3.hamileligimde kan inceltici hap ve fragmin5000 adli igneyi kullandigim halde 15.haftada yine kaybettim. patoloji sonucunda plasentasinda sorun cikmis ...kimisi plasentanin yerlesmesiyle alakali kan pihtilasmasiyla alakasi yok dedi hemotoloji dr igne dozu az gelmis o yüzden kaybetmis olabilirsin dedi..4.igne dozum artirildi ama daha kullanamadan dr yerlesememis dedi ve kendiliginden düsügüm oldu...simdi insallah yeni yilda tekrar denemeler baslayacak..saol senin dedigin haplari almayi düsünüyorum...insallah rabbim bizlerede hayirli saglikli evlatlar nasip eder...

canim benim bide kanim düsükmüs dedin ya o nedemek oluyo....mesala benim 3 kan merkezinde testlerim yapildi kanin ne düsük demediler sadece 4 faktörde pihtilasmam var ama sadece faktör 2 düsüge neden olur dediler ve onun üzerinde durdular

arisutu polen propolis bal karisimli bi tablet kullaniyoruz dedin ya bu hapin adinida yazarmisin canim benim...

Son düzenleme:
Slm kizlar. 14 unde adet olmam gerekiyodu olmadim. Bu zamana kadar hep 28-29 gunde bir adet olurum. Bugun 31. Gun insallah hamileyimdir ama idrar testim negatif cikti:-( idrara gecmemis olabilirmi cunku oglen yaptim

aslinda canim cikmasi gerekti ama bide gec döllenme olayi var belki o yüzden cikmamis olabilir biraz daha bekle gelmezse bide kan testi yaptir yada ilk sabah idrari ile testi tekrarla:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…