• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

peki hamilelikten dolayimi olmuş benimde bugun adet olmam gerekiyor belim çok agriyor adet sancısı gibi ama 1 haftadır devam ediyor normalde 2 gun kala başliyodu

MRh. Kizlar benim regla 5 gün kaldi bendeki değişiklikler ateş basiyor arada yaniyorum fena oluyorm, öyle batmalarm falan yok gerci herkeze olmaz da pek sanmiyorm ama bakalim ne cikacak...

meraba benim reglim 6 gün gecikti , hamilelik belirtileri neler oluyor acıklarmısınız rica etsem

Mrh öncelikle 6 gun geciktyse test alip yapmani tavsiye ediyorum... belirtiler genelde mide bulantisi bas donmesi bazi kokulardan tiksinme aşerme batmalar adet agrilari gibi agrilar vs .

dün verdiğim iyi haber bugun okadar ıyı degıl kızlar kendımı doktorların kuklası oldugumu hısssettırdı bana.. cuma gunu yaptırmam gereken tahlıllerı bugun yaptırdım.. tabı 44 ten 39 a düşmüş 3 gün arayla.. tekrar doktora gıttım gordugu gebelık degıl kıstmıs.. ne desem sımdıı beeeen...... ?

pes artık o ne öyle yaa çocuk oyuncağı gibi.hamilesin deme bari olabilir filan de bi daha tekrar edelim testi bikaç gün sonra de.ayy deli oldum doktora yaa.boşver vardır bunda da bi hayır üzülme.gerçi üzülme demeklede olmuyo ama:((

dün verdiğim iyi haber bugun okadar ıyı degıl kızlar kendımı doktorların kuklası oldugumu hısssettırdı bana.. cuma gunu yaptırmam gereken tahlıllerı bugun yaptırdım.. tabı 44 ten 39 a düşmüş 3 gün arayla.. tekrar doktora gıttım gordugu gebelık degıl kıstmıs.. ne desem sımdıı beeeen...... ?

Geçmişler Olsun arkadaşım! Bitirdin beni inan ki şu an dipteyim. Aman genede sakın ha ümidini kaybetme,Rabbim en güzelini vericektir.

az kaldı...yarın ve yarından sonrsı günler.. Allah'ım ins en güzel haberleri duymak, yaşamak, görmek ve hissetmek dileğiyle .. :16::16::16:

Son düzenleme:
pes artık o ne öyle yaa çocuk oyuncağı gibi.hamilesin deme bari olabilir filan de bi daha tekrar edelim testi bikaç gün sonra de.ayy deli oldum doktora yaa.boşver vardır bunda da bi hayır üzülme.gerçi üzülme demeklede olmuyo ama:((

artık ne testlere ne doktorlara ınancım kalmadı.. bosverdım herseyı

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. tesadüfen karşılaştım bu siteyle ve ozamandan beri sürekli takipteyim. 3 aydır bebek için çalşıyorz bugün regl olmam gerekliydi ama olmadım bekliyorm bakalım ne olucak. 5 gün önce test yaptım negatif cıktı :(

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. tesadüfen karşılaştım bu siteyle ve ozamandan beri sürekli takipteyim. 3 aydır bebek için çalşıyorz bugün regl olmam gerekliydi ama olmadım bekliyorm bakalım ne olucak. 5 gün önce test yaptım negatif cıktı :(

merhabaaa hoşgeldinnn:3:
inşallah olmazsın da bir iki gün alırız hamiş haberini:49:

bende bebek muvzusunu uzun bı ara kapadım cnm... bıde adetım gelse rahatlasam artık :(((

rose cumm sen azcıkkafanı dinle..akışına bırak hayatı..hiçbeklemediğin bir anda güzellikler seni bulacak inşallah:49:ama senin bu doktora kıl oldum başka bi doktora daha gitsen acemimidir nedir..

Canım valla kurudum kaldım, dilim tutuldu! Demek ki hayırlı zaman değilmiş diyelim, ne diyelim :( Ama tüm kızların dediği gibi mutlaka doktorunu değiştir, böyle saçmalık olmaz. İnsan hastasının psikolojisini düşünür biraz!

rose cumm sen azcıkkafanı dinle..akışına bırak hayatı..hiçbeklemediğin bir anda güzellikler seni bulacak inşallah:49:ama senin bu doktora kıl oldum başka bi doktora daha gitsen acemimidir nedir..

evet cnm dınlenmeye cekıldm ben :D darısı sızlerın basına qzl haberlr vern bana ınss :)))

Canım valla kurudum kaldım, dilim tutuldu! Demek ki hayırlı zaman değilmiş diyelim, ne diyelim :( Ama tüm kızların dediği gibi mutlaka doktorunu değiştir, böyle saçmalık olmaz. İnsan hastasının psikolojisini düşünür biraz!

oyle demektn baska care yok artık cnm napalım kısmet.. bnmde kaderm boleymıs :( mutlaka deıstırıcm doktorumu bıda gıtmm zaten..

kıslar merhaba bende yeniyim konunuzu okudum baştan sonaa.bende ekim batını bekleyenlerdenim...rose çok üzüldüm yaa öyle sevindimki okurken ama olsun Rabbim hayırlısını versin cümlemize...

rose çok geçmiş olsun. üzülme çok herşeyde vardır bir hayır. benimde en son adetim 4 eylülde oldu. 18 eylülde doktor yumurtan çatlamış dedi. bekliyorum hala adet olmadım. arada kasıklarıma sancı giriyor o kadar. ama az. başka hiç bir belirti yok. hiçbişey hissetmiyorum.

Back