• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek düşünüp regline az kalan bayanlar :)))

BEEENNN :)))) 9 qünüm kaldı baya değişiklikler var bende bakaLm hayırlı haberler alırız inşallah Allah isteyen herkeze versin (amin )

Ne güzel benimde 6 günüm kaldı.Kasıklarımda sancı var ve ani hareketlerde batıyo.Tek bu var :)
Sende hangi belirtiler var

Ne güzel benimde 6 günüm kaldı.Kasıklarımda sancı var ve ani hareketlerde batıyo.Tek bu var :)
Sende hangi belirtiler var

valla canm benm kasıklarımda batma var , dilimde bi uyuşukluk var bu ilk defa oluyor :) gögüslerim şiş arada aqrı hissediyorum bide belim aqrıyor ama sık deqil dilerim psikolojik deqildir .... karnmdada şişlik var ://

reglime 5 gün var. o kadar stres yaptım ki geceleri uyuyamıyorum..sabah malesef merakıma yenik düşüp test yaptım.negatif çıktı .ama hala umudum var.göğüslerim çok acıyo ve bel ağrım var fazlasıyla.gerçi bunlar aynı zamanda regl belirtisi:) o yüzden beklicez artık

reglime 5 gün var. o kadar stres yaptım ki geceleri uyuyamıyorum..sabah malesef merakıma yenik düşüp test yaptım.negatif çıktı .ama hala umudum var.göğüslerim çok acıyo ve bel ağrım var fazlasıyla.gerçi bunlar aynı zamanda regl belirtisi:) o yüzden beklicez artık

inşallah vardır cnm sen erken yapmışsın :)) ama regl belirtileri adete 5 gün yada 10 gün varken çıkarmı ki ? benm regl belirtilerim 3 gün varken başlıyor mesela :S

inşallah .....rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.benim ilk hamileliğimde hiç bir belirti olmadı.mide bulantısı kasık ağrısı falan hiç yaşamadım.belki de psikolojik bilmiyorum.hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Kan testinde şuan net çıkar ama beklemek en iyisi kızlar :).Bende gün sayıyorum adet sancısı gibi ağrılarım arttı bende bu ay boyu hep o vardı.Çok ilginç hiç böyle ağrılar hissetmedim.Aniden ayağa kalktığımda falan acayip bir batma oluyo inşallah boşa değildir ümitlerimiz.

mrhba kızlar bende siteye yeni üye oldum. yaklaşık 4 aydır takip ediyordum zaten sonunda üye olmaya karar verdim. bende bebek isteyenlerdenim bu ay da adetime yaklaşık 4 5 gün var. ama adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo gögüslerim ağrıyo başka da bir belirti yok dün danamayıp test yaptım ama negatif çıktı :((( üzüldüm. şimdi sadece bekliyorum ama çok zor beklemek yaaa

mrhba kızlar bende siteye yeni üye oldum. yaklaşık 4 aydır takip ediyordum zaten sonunda üye olmaya karar verdim. bende bebek isteyenlerdenim bu ay da adetime yaklaşık 4 5 gün var. ama adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo gögüslerim ağrıyo başka da bir belirti yok dün danamayıp test yaptım ama negatif çıktı :((( üzüldüm. şimdi sadece bekliyorum ama çok zor beklemek yaaa

merhabalar bat 20siydi bundan 3 gün önce tüm hamilelik belirtileriyle doktora gittim doktor bile direk hamilesin dedi ama değilmişim :((bi görseniz hissediyrum sanki bu ay oldu sanırım diyorum eşimle el kol şakası çok yaparız eşimi bile uyarıyodum dikkatli ol diye ama yok 3 gün önce kandada çıkmadı bugün 1 gün geçiyo sabah tekrar yaptım bu sefer idrar yine yok:(ama adet belirtimde yok pisikolojk sanırım ne yapsam olmuyor rahatlatamıyorum bu ay kendimi ya ben napıcam sizlerde inşallah hamilesinizdir kızlar :D ama benim bu ay yine tutmadı galiba:(((

Benimde adetime 6-7 gün var ama hicbir belirti yok.Bu ay cok fazla umudum yok o yüzden..Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

bende senin gibi 6 gün kala test yaptım canım benimde negatif çıktı..ama erken dönemde yaptık hala umudum var yani

canım üzülme..evet psikolojik de olabilir ama geç döllenme de olabilir..biraz rahat olmaya çalışalım sadece sen değil hepimiz.o zaman bu bekleme sürecini daha rahat atlatabiliriz sanırım

merhabalar bat 20siydi bundan 3 gün önce tüm hamilelik belirtileriyle doktora gittim doktor bile direk hamilesin dedi ama değilmişim :((bi görseniz hissediyrum sanki bu ay oldu sanırım diyorum eşimle el kol şakası çok yaparız eşimi bile uyarıyodum dikkatli ol diye ama yok 3 gün önce kandada çıkmadı bugün 1 gün geçiyo sabah tekrar yaptım bu sefer idrar yine yok:(ama adet belirtimde yok pisikolojk sanırım ne yapsam olmuyor rahatlatamıyorum bu ay kendimi ya ben napıcam sizlerde inşallah hamilesinizdir kızlar :D ama benim bu ay yine tutmadı galiba:(((

ah canım senın yaşadıklarını bende aylarca yaşadım her regl gunum yaklastıgında tamam bu sefer oldu dıyordum sonrasında çok üzülüyordum neden nasıl nıye hep sorular soruyordum kendıme kafayı yıcektım :D ılk defa bu ay hıc test yapmadım daha 8 gun var bakalm beklıyorum.. sen adetıne kac gun kala test yaptırdın ? ne gıbı belırtılerın vardı ?

bende senin gibi 6 gün kala test yaptım canım benimde negatif çıktı..ama erken dönemde yaptık hala umudum var yani

benim lekelerim gelmeye başladı. belim de ağrımaya başladı.. karın ağrılarım da arttı kısacası adet olmaya ramak kaldı.. neden olmuyo bebek anlamadım. doktora gittim bişey yok sadece fazlaca iltihap var dedi ve fitil verdi. kullandım ama geçtimi bilmiyorum çünkü doktora tekrar gitmedim.. ama akıntılarım devam etti yani fitilden sonra da.. geçseydi devam etmezdi ddiye düşünüyorum.. ne yapayım sizce bebek olması için akıl verin lütfen bana :(((

kızlar selamlar..az önce doktordan geldim.dayanamadım acile gidip kan testi yaptırdım.değer 56 çıktı..pazartesi doktora gideceğim.sizce bu değer çok mu düşük

ah canım senın yaşadıklarını bende aylarca yaşadım her regl gunum yaklastıgında tamam bu sefer oldu dıyordum sonrasında çok üzülüyordum neden nasıl nıye hep sorular soruyordum kendıme kafayı yıcektım :D ılk defa bu ay hıc test yapmadım daha 8 gun var bakalm beklıyorum.. sen adetıne kac gun kala test yaptırdın ? ne gıbı belırtılerın vardı ?

benim adetime 3 gün kala randevum vardı 5 gün öncedende kasıklarımda ara ara batma böyle grıp olursunda butun kemıklerın içten içe acır ya romatızma gıbı oyle bır agrı sol kasıgım sancılı sekılde batma bas donmesı vs..2 gun surdu sonrakı gun doktora gıttım doktor suratın bem beyaz senın dedı dedım 3 gundur boyle ooo bebek geldımı yoksa dedi bana bı sevındım ter doktum bırden resmen baktı ultrosonda heyecan yapma goremeyebılırız dedi olmayan bebegı goremedıkte zaten :(((kan testı yaptı hemen ondada yok cıkmadı :(((bekle 1 hafta dedi adetim geceli bugun 2.gun bıtıyo işte dun ıdrar yaptım sabahtan ama yıne yok :((((bu ay cok umutluydum eşim bile gozlerımın ıcıne bakıyodu hastaneden dondum bıseyde dıyemedım anladı hemen amaan dedı daha yasımız kac hayatım bosver yaparız bız dedi ama olmadı yıne kısaca beklemedeyız yıne:(((allahım evlatlarımızla sınamasın bızlerı 5 yıllık evlıyım hıc buyuk konusmadım dedık gelecek hazırlayalım bebegımıze 1 sene daha 2 sene daha derken 5 sene gecmış anlamadık bıle:((sımdı hazır allahım bozmassa ama sımdı bebegımız gelmek ıstemıyor:(((

bende aranıza yeni katıldım bizde evleneli 1 sene oldu bu ay ama hala bebek bekliyoruz inşallah olacakta buna bütün içtenliğimle inanıyorum cenabı allahım hepimize verecek hayırlısıyla bi bebiş benimde adetime 5 gün var ama kasıklarım ağrıyo ağzım kuruyo bilmiyorum her ay aynı şeyleri yaşıyorum ama olmuyo her seferinde hayal kırıklığına uğruyoruz ....birde ben sizlere bişey soracağım sizlerdede adetinize yakın karın guruldanması olumyomu acaba söylerseniz çok sevinirim öpüyorum hepinizi.....

Back