Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel benimde 6 günüm kaldı.Kasıklarımda sancı var ve ani hareketlerde batıyo.Tek bu var :)
Sende hangi belirtiler var
reglime 5 gün var. o kadar stres yaptım ki geceleri uyuyamıyorum..sabah malesef merakıma yenik düşüp test yaptım.negatif çıktı .ama hala umudum var.göğüslerim çok acıyo ve bel ağrım var fazlasıyla.gerçi bunlar aynı zamanda regl belirtisi:) o yüzden beklicez artık
mrhba kızlar bende siteye yeni üye oldum. yaklaşık 4 aydır takip ediyordum zaten sonunda üye olmaya karar verdim. bende bebek isteyenlerdenim bu ay da adetime yaklaşık 4 5 gün var. ama adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo gögüslerim ağrıyo başka da bir belirti yok dün danamayıp test yaptım ama negatif çıktı (( üzüldüm. şimdi sadece bekliyorum ama çok zor beklemek yaaa
mrhba kızlar bende siteye yeni üye oldum. yaklaşık 4 aydır takip ediyordum zaten sonunda üye olmaya karar verdim. bende bebek isteyenlerdenim bu ay da adetime yaklaşık 4 5 gün var. ama adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo gögüslerim ağrıyo başka da bir belirti yok dün danamayıp test yaptım ama negatif çıktı (( üzüldüm. şimdi sadece bekliyorum ama çok zor beklemek yaaa
merhabalar bat 20siydi bundan 3 gün önce tüm hamilelik belirtileriyle doktora gittim doktor bile direk hamilesin dedi ama değilmişim (bi görseniz hissediyrum sanki bu ay oldu sanırım diyorum eşimle el kol şakası çok yaparız eşimi bile uyarıyodum dikkatli ol diye ama yok 3 gün önce kandada çıkmadı bugün 1 gün geçiyo sabah tekrar yaptım bu sefer idrar yine yokama adet belirtimde yok pisikolojk sanırım ne yapsam olmuyor rahatlatamıyorum bu ay kendimi ya ben napıcam sizlerde inşallah hamilesinizdir kızlar ama benim bu ay yine tutmadı galiba((
bende senin gibi 6 gün kala test yaptım canım benimde negatif çıktı..ama erken dönemde yaptık hala umudum var yani
kızlar selamlar..az önce doktordan geldim.dayanamadım acile gidip kan testi yaptırdım.değer 56 çıktı..pazartesi doktora gideceğim.sizce bu değer çok mu düşük
ah canım senın yaşadıklarını bende aylarca yaşadım her regl gunum yaklastıgında tamam bu sefer oldu dıyordum sonrasında çok üzülüyordum neden nasıl nıye hep sorular soruyordum kendıme kafayı yıcektım ılk defa bu ay hıc test yapmadım daha 8 gun var bakalm beklıyorum.. sen adetıne kac gun kala test yaptırdın ? ne gıbı belırtılerın vardı ?