Hayırlısı neyse o olsun inşallah.. çubuk testlere pek güvenmiyorum ben .kan versen iki saate çıkıyor..kafan rahatlasınmerhabalar,
sayfada yeniyim. Bu işlerde de yeniyim.
Çocuk düşünüyoruz period takmininde ovulasyon zamanım 13.09.2021 gözüküyordu. Biz 12.09.2021 de , 14.09.2021 de ilişkiye girdik. daha sonra ki tarihlerdede. Reglim bazen 28 ' de 1 , bazen de 30 günde 1 oluyor. 27.09.2021 Tarihinde regl olmam gerekiyordu 28 güne istinaden fakat olmadım. 27 eylülden beri kasıklarımda ağrı bu ağrı bazen sağ kasık bölgemde bazende tüm kasığımda belirebiliyor. Ayrıca vajinal akıntım var ve sırt ağrım var. Dün görümcemin ısrarıyla gittim test aldım test negatif cıktı. Doktorumla konuştum kan testi yapalım dedi. Ama buna ne cesaretim nede gücüm var. 30 eylül tarihini bekliyorum. Sizce durumum nedir ?
Asla takvimlerle takip etmeyin, yanilirsiniz bosuna. Ovulasyon testi ile takip etmeye başlayın, Instagram da bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var oraya bakmanı öneririm. Ayni zamanda da folikasit başlamanız gerekiyor bi doktora gitmekte fayda var kuzummerhabalar,
sayfada yeniyim. Bu işlerde de yeniyim.
Çocuk düşünüyoruz period takmininde ovulasyon zamanım 13.09.2021 gözüküyordu. Biz 12.09.2021 de , 14.09.2021 de ilişkiye girdik. daha sonra ki tarihlerdede. Reglim bazen 28 ' de 1 , bazen de 30 günde 1 oluyor. 27.09.2021 Tarihinde regl olmam gerekiyordu 28 güne istinaden fakat olmadım. 27 eylülden beri kasıklarımda ağrı bu ağrı bazen sağ kasık bölgemde bazende tüm kasığımda belirebiliyor. Ayrıca vajinal akıntım var ve sırt ağrım var. Dün görümcemin ısrarıyla gittim test aldım test negatif cıktı. Doktorumla konuştum kan testi yapalım dedi. Ama buna ne cesaretim nede gücüm var. 30 eylül tarihini bekliyorum. Sizce durumum nedir ?
Doktora gittim şuan için ilaç kullanımına gerek olmadığını söyledi. Aslında şuan için ilk denememiz ilk ay diyeyim . Ağrımdan ve regl gecikmesi olduğunu söylediğimde kan testi yaptırmamı gebelik olabileceğini söyledi. erken gebelik durumu galibaAsla takvimlerle takip etmeyin, yanilirsiniz bosuna. Ovulasyon testi ile takip etmeye başlayın, Instagram da bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var oraya bakmanı öneririm. Ayni zamanda da folikasit başlamanız gerekiyor bi doktora gitmekte fayda var kuzumhayırlı zamanda nasip olur inşallah
Nisan 2021 de bıraktım ilacı, geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk. insan cok stres oluyor ciddenYeni bıraktıysanız korunmayı vücut alısana kadar minik gecikmeler olur. Takvimlere çok odaklanmayın. Gün aşıri birlikteliğe devam edin. Olabildiğince kendi haline bırakın.
Stressiz bir hayatda şu şartlarda mümkün değil.. Ben ilk ayımdan böyle olduysam düşünemiyorum sonrasınıİhtimal her zaman var tabiki. Stres kaynakli da gecikme yaşanabiliyor.
Merhaba, 1 gün daha beklemek istedim 30 günde 1 adet olma ihtimaline karşı . Doğrumu yapıyorum bilmiyorum gerçide . 1 ekim de kan vericem bakalım olmazsam regl. Sizde doğrumu yapıyorum hem 5 günü de dolduruyorumHayırlısı neyse o olsun inşallah.. çubuk testlere pek güvenmiyorum ben .kan versen iki saate çıkıyor..kafan rahatkasın
Negatifte olsa pozitif de olsa yanlış birşey yok canım..beklemek en mantıklısı benim kanaatimce de..Merhaba, 1 gün daha beklemek istedim 30 günde 1 adet olma ihtimaline karşı . Doğrumu yapıyorum bilmiyorum gerçide . 1 ekim de kan vericem bakalım olmazsam regl. Sizde doğrumu yapıyorum hem 5 günü de dolduruyorum
Hayırlısı neyse o olsun inşallah.. çubuk testlere pek güvenmiyorum ben .kan versen iki saate çıkıyor..kafan rahatlasın
Kan testi yaptırdım. 0.100 hamile değilimBugun 3. günü hala olmadım regl
Kızlar selam, 05.10.2021 hala regl olmadım. 03.10.2021 tarihinde vajinal akıntı geldi bembeyaz süt/peynir renginde ertesi gün 04.10.2021 tarihinde test yaptım ama negatif çıktı. Bugün 5 ekim ama hala regl yok. Bel ağrım var sadece o kadar.Kafayı yemek üzereyim. Geçen haftada beta hcg yaptırdım 0.100 çıktı.Stressiz bir hayatda şu şartlarda mümkün değil.. Ben ilk ayımdan böyle olduysam düşünemiyorum sonrasını
Kızlar selam, 05.10.2021 hala regl olmadım. 03.10.2021 tarihinde vajinal akıntı geldi bembeyaz süt/peynir renginde ertesi gün 04.10.2021 tarihinde test yaptım ama negatif çıktı. Bugün 5 ekim ama hala regl yok. Bel ağrım var sadece o kadar.Kafayı yemek üzereyim. Geçen haftada beta hcg yaptırdım 0.100 çıktı.Yeni bıraktıysanız korunmayı vücut alısana kadar minik gecikmeler olur. Takvimlere çok odaklanmayın. Gün aşıri birlikteliğe devam edin. Olabildiğince kendi haline bırakın.
Kızlar selam, 05.10.2021 hala regl olmadım. 03.10.2021 tarihinde vajinal akıntı geldi bembeyaz süt/peynir renginde ertesi gün 04.10.2021 tarihinde test yaptım ama negatif çıktı. Bugün 5 ekim ama hala regl yok. Bel ağrım var sadece o kadar.Kafayı yemek üzereyim. Geçen haftada beta hcg yaptırdım 0.100 çıktı.Yeni bıraktıysanız korunmayı vücut alısana kadar minik gecikmeler olur. Takvimlere çok odaklanmayın. Gün aşıri birlikteliğe devam edin. Olabildiğince kendi haline bırakın.
Biraz daha bekleyin tekrar test yapın.Kızlar selam, 05.10.2021 hala regl olmadım. 03.10.2021 tarihinde vajinal akıntı geldi bembeyaz süt/peynir renginde ertesi gün 04.10.2021 tarihinde test yaptım ama negatif çıktı. Bugün 5 ekim ama hala regl yok. Bel ağrım var sadece o kadar.Kafayı yemek üzereyim. Geçen haftada beta hcg yaptırdım 0.100 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?