• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek düsmeleri

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

fleur_13

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
3
0
1
34
Herkese merhabalr ,ilk çocugum oldugu icin kaygili ve tecrubesiz bir anneyim.12 aylik bir bebegim var. Tutunarak yurumeye calisiyor fakat gunde 3,4 kez kafa ustu dusuyor ne yapmam gerektigini bilmiyorum siz bebeginizi buyuturken surekli yaninda mi durdunuz bazen is yaparken serbest birakiylrum kendi oynasin kesfetsin istiyorum ama bir yandan da cok tedirginim dusunce vicdan azabi cekiyorum. Yanit verecek herjese simdiden vakit ayirdiklari icin tesekkur ederim.

Herkese merhabalr ,ilk çocugum oldugu icin kaygili ve tecrubesiz bir anneyim.12 aylik bir bebegim var. Tutunarak yurumeye calisiyor fakat gunde 3,4 kez kafa ustu dusuyor ne yapmam gerektigini bilmiyorum siz bebeginizi buyuturken surekli yaninda mi durdunuz bazen is yaparken serbest birakiylrum kendi oynasin kesfetsin istiyorum ama bir yandan da cok tedirginim dusunce vicdan azabi cekiyorum. Yanit verecek herjese simdiden vakit ayirdiklari icin tesekkur ederim.
Ben açıkçası iyice yürüyene kadar yanında durdum. Yürüdükten bir süre sonra yumuşak oyun halısı serip, çitle kapattım. Orada kendi kendine baya bir yürüyüş egzersizi yaptı. Düşse de zararlı bir düşüş olmayacak şekildeydi.

Back