• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek davranış

PanikKalp

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
5
0
6
27
10 aylık bir bebeğim var 7 aylıkda hamileyim. Eşim şehir dışında çalışıyor şimdi 1 adır kaynanamla duruyorum. Hamile kaldığım günden beri çocuğa hiç bakmıyor. Yanında düşücek çocuk annesi koş ben yatıyorum diyor sabah 8 de kalk yemek hazırla diye bağırıyor doğacak olan senin olsun benim bu diyor ama belim ağrıyor desem oğlunu arayıp oğlum belim çok ağrıyor beni çocuk çok yoruyor diye şikayet ediyor. Bıktım artık napıcam çocuğun peşinde koşuyorum yetmiyor o yatıyor yemek yap yemek getir devamlı hastayım ben diye arayıp şikayet ediyor.

Neden esinizle birlikte yasayamiyorsunuz? Anlattiklarinizdan haberdar mi esiniz? Agrim var diye yemek yapmamayi, evin isini gucunu savsaklayip sadece bebeginizle ilgilenmeyi denediniz mi?

Kendi eviniz yok mu? Eğer varsa kendi evinize geçin daha rahat edersiniz. Eşiniz yok diye ailesinin yanında durmak zorunda değilsiniz.

Bir aydir da kaynananizla birlikteymissiniz, sonuna geldiniz o zaman. Az daha sıkın dişinizi, ev isine gucune bakmayin. Yoruluyorsaniz yoruluyorum diyin, agriniz oluyorsa, halsizliginiz oluyorsa soyleyin verdigi isleri yapamayacaginizi soyleyin. 7 aylik hamile kadinin bu tur rahatsizliklari olur cok normal. Isleri yapmaz cocugunuzla kendiniz ilgilenirsiniz. Acikinca kaynana bir sey yapmamis olursa kolaydan bir sey yapin yiyin kalkin. Sofra mofra ugrasmayin, bir kendiniz bir bebek tamam.

Back