Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar dört aylık bebeği olup Ocean microfer damla kullanan var mı günde kaç kez ve kaç damla veriyorsunuz? Sağlık ocağından demir için verilen damla kırmızı oluyordu bu beyaz herkes bunu tavsiye etti memnun kalan var mı ?
Kızlar dört aylık bebeği olup Ocean microfer damla kullanan var mı günde kaç kez ve kaç damla veriyorsunuz? Sağlık ocağından demir için verilen damla kırmızı oluyordu bu beyaz herkes bunu tavsiye etti memnun kalan var mı ?
Evet ben kullandım sağlıkocağından verilenlerden daha iyi ocean. Ama kaç damla veriliyordu hatırlamıyorum bir doktorunuza ya da eczaneye danışın kilosuna göre veriliyor diye aklımda kalmış
Evet ben kullandım sağlıkocağından verilenlerden daha iyi ocean. Ama kaç damla veriliyordu hatırlamıyorum bir doktorunuza ya da eczaneye danışın kilosuna göre veriliyor diye aklımda kalmış
Kızlar dört aylık bebeği olup Ocean microfer damla kullanan var mı günde kaç kez ve kaç damla veriyorsunuz? Sağlık ocağından demir için verilen damla kırmızı oluyordu bu beyaz herkes bunu tavsiye etti memnun kalan var mı