• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek - Cocukların Kışın Dışarı Cıkması..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
selam kızlar bir sorum olucakti size..

tek başima zayıflayamadığım icin akupunktura gitmek istiyorum.. arabamızı sattıgımız icin arac yok mecbur minibüs veya otobüsle gitmeliyim..

sorumda şu..

haftada 1 kere gitmeliyim kızım 13 ayını doldurdu 14 aylık olucak yakında sizce dişari cıkarmamda sakınca olur mu sadece doktora gidip gelmek icin?

bu arada istanbulda oturuyorum yani erzurum daki gibi kış degil..

selam kızlar bir sorum olucakti size..

Tek başima zayıflayamadığım icin akupunktura gitmek istiyorum.. Arabamızı sattıgımız icin arac yok mecbur minibüs veya otobüsle gitmeliyim..

Sorumda şu..

haftada 1 kere gitmeliyim kızım 13 ayını doldurdu 14 aylık olucak yakında sizce dişari cıkarmamda sakınca olur mu sadece doktora gidip gelmek icin?

bu arada istanbulda oturuyorum yani erzurum daki gibi kış degil..

arabasızlık bebek varken zor olur ama mecburi durumlarda üzerini onu terletmeyecek kadar sıkı giydirirsien direk rüzgara maruz bırakmazsan bir de çok hassas bir bünyesi yoksa çocuğunun hasta olması için bir sebep te yok gerçi otobüste dolmuşta mikrop ta kapmaması lazım aslıda biraz da rahat olmak gerek belkide...

Her zaman ince giydirmetense brz daha kalin giydiriorum ama korkuyoRum bianda bagsiklik mi kazanir mi acaba diorum

cok sasirdim ben simdi ciddi olamazsiniz.Cocugunuzu mümkün mertebe cikarin disariya.Yaz kis farketmez ona göre giydirirsiniz.Benim bebegim alti aylik ve burasi oldukca soguk bir yer.Ben günde iki defa cikariyorum ve her seferinde yarimsar saat dolasiyoruz.Cocuklarinizi bu kadar hassas alistirmaniz dogru degil.Sonra durmadan hastalaniyor dersiniz.

Bencede çıkarmak lazım ben annemlerin bizi bu kadar sakindigini düşünmüyorum üstelik dr en iyi bağışıklık hastalığa maruz kalarak oluşuyormus. Bebislerde degisiklik ister

Back