Yaa ne güzel
ben de bebek üniversitesinin kitaplarını aldım. Küçücük kitaplar dediğin gibi. İlk seri genel olarak siyah beyaz, kırmızı olarak başlıyor.. 2 kitap öyle. Bir kitap zıtlıklar, sayılar, şekiller, hava durumu, hayvanlar falan oyle bir seri o da. Anlamasa da bakışıyorlar şimdilik
küçük bay ve bayanlar serisini aldım.40 kitabını falan aldım yani… Onun için aslında çok küçük ama ilginç bir şekilde çok güzel dinliyor onları
dediğin gibi iş bankasının kitapları da çok güzel. Peta kitap evinin de hoşuma gitti benim. Kağıt kalitesi gerçekten vasat o konuda savunamam. Ama verdiği mesajları falan güzel… muzo bir ağacın hikayesi, çise bir su damlasının hikayesi falan ben çok sevdim
onun dışında bizce bolca taşıtlar, hayvanlar vs tarzı kitaplar var senin işine yaramayacak anlayacağın
hepsiburadadan 5 kitap 150 tl kampanyasından çok alıyorum ben. Hatta şimdi de var. Bak ordan istersen…
Okuma kitabı değil ama çocuk akademinin yaz sil serisi var 9 kitaplık. Tek tek satılıyor. Nokta birleştirme, farkları bulma vs vs gibi. Kitap bir kalemle geliyor, arkasında silgisi var. Keçeli kalem gibi. Yazıp silip daha sonra tekrar kullanılabiliyor.. 2-5 yaş kitapları olarak geçiyor. Şimdiden onları da aldım
istersen onlara da bak. Güzel etkinlik olur onlarla
Ay çok yazdım kusura bakma