Bebek Çiti ve psikolojisi

Sallome

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
32
5
Bebeğim 9 aylık ve hareketlenmeye başladı. Salonda güvenli bir şekilde emekleyebilsin diye bir bebek çiti aldık. Bu çit bebeğin bilinçaltında hapsolmuşluk , sıkışmışlık gibi olumsuz bildirimler yükler mi

Benim bebegimde 7 ay 27 günlük bende istiyorum uzun zamandır ama iki uc haftadır halinin üzerine iki tane yorgan serdim onun üzerinde yuvarlanıyor emekliyor oynuyor simdi çit alanını daraltacak diye tereddütteyim açıkcası ama psikolojik tarafinı düşünmemiştim hic o_O

Birçok kişi eğer mutluysa içinde sorun olmaz eğer çıkmak isterse ve çıkarmazsanız etkilenebilir dedi şimdi içim daha rahat

Bebeğim 9 aylık ve hareketlenmeye başladı. Salonda güvenli bir şekilde emekleyebilsin diye bir bebek çiti aldık. Bu çit bebeğin bilinçaltında hapsolmuşluk , sıkışmışlık gibi olumsuz bildirimler yükler mi

ben de altıgen bir çit kurmuştum. çok faydasını gördük. içine istediği kadar oyuncak ve yastık koyduk. kendimiz de girip oturduk fırsat buldukça. hem yürümeye başlarken çok yardımı oldu, tutunarak adımladı, vs, hem de kendine ait küçük bi yuva gibi oldu. yalnız bence de çıkmak istediğinde kesinlikle çıkarmalısınız :)

X