Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebek cinsiyeti
- Konu Sahibi sultan__
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
- 83
göstert bakim amcana:))kız erkek..ne merak ediyorsun aklı bedeni sağlıklı olsun yeter..bunun için dua et..doktor dese bile binde bir erkek bekleyenlerden kız çıkabiliyor veya kız yerine erkek..bak sana bir aniektod anlatayım..annem bana 45 yıl önce hamileyken..tabi nerde bu zamanın tıpbı,teknolojisi hastanelerde..neyse efendim bir tavsiye üstüne annemi bir hocaya götürüyorlar hoca anneme bakıyor bakıyor ve şu cevabı veriyor..ya kız olacaaak ya erkek..kızlar bebeğimin cinsiyeti için erkeğe benziyor dedi doktor amcası. böyle cinsiyeti için erkeğe benziyor dendikten sonra cinsiyeti kız olan var mı? kızı erkeği hayırlısı elbet ama insan merak ediyor :)
anlayacağın birinden biri olacak..
göstert bakim amcana:))kız erkek..ne merak ediyorsun aklı bedeni sağlıklı olsun yeter..bunun için dua et..doktor dese bile binde bir erkek bekleyenlerden kız çıkabiliyor veya kız yerine erkek..bak sana bir aniektod anlatayım..annem bana 45 yıl önce hamileyken..tabi nerde bu zamanın tıpbı,teknolojisi hastanelerde..neyse efendim bir tavsiye üstüne annemi bir hocaya götürüyorlar hoca anneme bakıyor bakıyor ve şu cevabı veriyor..ya kız olacaaak ya erkek..
anlayacağın birinden biri olacak..
:)) kız erkek farketmez tabi. ancak uzmanlar ismiyle hitap edin 14. haftadan sonra annenin sesini yavaş yavaş duymaya başlar diyorlar. bebişime ismiyle hitap etmek istiyorum. sağlıklı ve hayırlı olması herşeyden önemli zaten. insan merak ediyor işte yoksa kız oğlan farketmez.
bebek doğduktan 3 gün içinde ne duyar ne görür..perdeleri kapalıdır..bunu söyleyende yine doktor..:)) kız erkek farketmez tabi. ancak uzmanlar ismiyle hitap edin 14. haftadan sonra annenin sesini yavaş yavaş duymaya başlar diyorlar. bebişime ismiyle hitap etmek istiyorum. sağlıklı ve hayırlı olması herşeyden önemli zaten. insan merak ediyor işte yoksa kız oğlan farketmez.
benimde kordonmu pipimi net değil di hep bacak arasına alıyodu 16. haftada netleşti biraz daha bekle netleşir elbet
şuan 14+6 dayım. doktor 1 haftaya netleşir dedi. sanırım ultrason makinesinin kalitesizliğinden kaynaklanıyor. . 12. haftamda başka bir bir doktor görüyorum ama söylemek için 2 hafta falan geçmesi gerekiyor demişti. hayırlısı bakalım
bebek doğduktan 3 gün içinde ne duyar ne görür..perdeleri kapalıdır..bunu söyleyende yine doktor..
sorduğum sorunun muhatapı değilsiniz. ciddiyetle bir soru sordum. saçmalamanın lüzumu yok. hangi doktorsa doğru söylemiş bebek ilk gün görmez çok iyi duyamaz. nedeni ise bebek dış dünyaya yavaş yavaş uyum sağlar
buraya yazıyorsan bende dahil herkes muhataptır..hem duymadığını kabul ediyorsun hem duyacakmış gibi adıyla hitap etmek istiyorsun..enteresan bir anne adayısınız..kendin söyle kendin dinle..sorduğum sorunun muhatapı değilsiniz. ciddiyetle bir soru sordum. saçmalamanın lüzumu yok. hangi doktorsa doğru söylemiş bebek ilk gün görmez çok iyi duyamaz. nedeni ise bebek dış dünyaya yavaş yavaş uyum sağlar
Son düzenleme:
İnşallah bende yarından sonra 15 ci haftaya giriyorum. benim bebişimin 12 ci haftada belli oldu erkek hayırlısıyla...
hayırlı olsun canım.allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. erkek bebekler çabuk belli olurmuş zaten o nedenle benim bebişime 15. haftaya girerken erkeğe benziyor demesi çok garip geldi o nedenle. bu dönemde erkekse belli olması lazımdı. bebişin pozisyonuda müsaitti cinsiyet için.
hayırlı olsun canım.allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. erkek bebekler çabuk belli olurmuş zaten o nedenle benim bebişime 15. haftaya girerken erkeğe benziyor demesi çok garip geldi o nedenle. bu dönemde erkekse belli olması lazımdı. bebişin pozisyonuda müsaitti cinsiyet için.
18. haftamdayken bebeğin cinsiyetini doktor kesinleştirsin diye beklerken demiştim ki doktora, erkek olsa şimdiye çoktan belli olurdu zaten de kız olmasını kesinleştirelim dedim :) hiç belli olmaz öyle bi kanı yok erkek de olabilirdi bu hafta belli olan dedi :)
buraya yazıyorsan bende dahil herkes muhataptır..hem duymadığını kabul ediyorsun hem duyacakmış gibi adıyla hitap etmek istiyorsun..enteresan bir anne adayısınız..kendin söyle kendin dinle..
okumak ve anlamak farklı şeyler tabi. tam olarak duyamaz ve duyamaz çok farklı anlamlar içerir. siz kalabalık bir ortamda mı tv nin sesini net duyabilirsiniz yoksa evinizde kimse yokken mi daha iyi duyarsınız. demem o ki anne karnı bebeğin 3. aydan sonra tamamen hakim olmaya başladığı bir alan. orda herşey ona ait. ancak dış dünya onun tanımadığı bir ortam. alışma evresinde ne çok iyi duyar ne de çok iyi görür ama duyar ve görür sadece çok kısıtlıdır. bence kendinize uygun bir başlık bulun. hamile insanların sinirleriyle de oynamayın. ben kendim söylerim kendim dinlerim varsın duymasın. ancak bu konuşmalar beni gerçek bir anne olma yoluna götürür bebek ve anne arasındaki bağı kuvetlendirir. böylelikle 2 aylık çocuklarını evde aç susuz bırakıp ölüme terkeden annelerin önüne geçmiş olunur.
18. haftamdayken bebeğin cinsiyetini doktor kesinleştirsin diye beklerken demiştim ki doktora, erkek olsa şimdiye çoktan belli olurdu zaten de kız olmasını kesinleştirelim dedim :) hiç belli olmaz öyle bi kanı yok erkek de olabilirdi bu hafta belli olan dedi :)
bencede benim bebişte kız ozaman :)) nazlı olur kızlar. şimdiye kadar belli olurdu erkek olsa. neyse ayın 2 sine il merkezindeki doktorumdan randevu aldık. bakalım o ne diyecek. küçük bir ilçede çalıştığım için il merkezindede doktorum olsun istedim. aslında ilçedeki doktorum iyi ama makineler çok eski belkide ondan emin olamadı. kıyafet almaya başladın mı sen. artık yavaştan başla. hamileliğin son 3 ayında zor oluyor diyorlar.
benim kocada iyice romantikleşti. yanımdan okul harici hiç ayrılmıyor. arabaya benzin almaya bile bebeğiyle gitmek istiyormuş :)) bugünde son saat okula geldi mektup yazmış bana. sanırım bu jestler bebişim için yoksa sevgililer gününde bile ben söyleyince hediye alırdı.bebeğin kız olduğunu düşünüyor hala.
- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
- 373
gayet de iyi duyuyorlar, hatta anne karnındaki sese benzediği için doğduktan sonra kurutma makinesi, dalga sesi, elektirik süpürgesi sesi duyduklarında sakinleşiyorlar. bunu söyleyen de bilim adamları.bebek doğduktan 3 gün içinde ne duyar ne görür..perdeleri kapalıdır..bunu söyleyende yine doktor..
buraya yazıyorsan bende dahil herkes muhataptır..hem duymadığını kabul ediyorsun hem duyacakmış gibi adıyla hitap etmek istiyorsun..enteresan bir anne adayısınız..kendin söyle kendin dinle..
ne kadınlar var şu dünyada ya! olumsuz konuşmalarınızı da alıp ters ters konuşacağınız başka başlıklar bulun. buradaki hiçbir hamilenin sinirini bozmayın.
bencede benim bebişte kız ozaman :)) nazlı olur kızlar. şimdiye kadar belli olurdu erkek olsa. neyse ayın 2 sine il merkezindeki doktorumdan randevu aldık. bakalım o ne diyecek. küçük bir ilçede çalıştığım için il merkezindede doktorum olsun istedim. aslında ilçedeki doktorum iyi ama makineler çok eski belkide ondan emin olamadı. kıyafet almaya başladın mı sen. artık yavaştan başla. hamileliğin son 3 ayında zor oluyor diyorlar.
bebek için daha alışverişe başlamadık cnm ama yavaş yavaş başlayalım diyoruz. ayrıca cihazın eski olmasından kaynaklanıyo zaten doktorun cinsiyeti görememesi. benim memlekette gittiğim doktorun cihazı çok iyiydi oraya giden arkadaşlar 12. haftada erkek olduğunu kesinleştirdiler. ben 16. haftada doktor gittim manavgatta özel hastaneye doktor daha belli olmaz demişti. :) daha sonra baktı kıza benziyor dedi. ama 18. haftada kesinleştirelim kız bebek bu dedi.. biz de zaten erkek olsa belli olurdu dedik :) ama doktor sana erkek dediyse erkek olma ihtimali daha yüksek. bi arkadaşımın erkek bebeği 22. haftasında göstermişmiş. bebekten bebeğe değişiyo :)
benim kocada iyice romantikleşti. yanımdan okul harici hiç ayrılmıyor. arabaya benzin almaya bile bebeğiyle gitmek istiyormuş :)) bugünde son saat okula geldi mektup yazmış bana. sanırım bu jestler bebişim için yoksa sevgililer gününde bile ben söyleyince hediye alırdı.bebeğin kız olduğunu düşünüyor hala.
maşallahhh diyorum eşine :) yüce Rabbim inşallah hep böyle mutlu eder sizleri. benim eşim de sürekli kızımızla konuşur karnımı okşayarak.. baban kurban olur sana deyip deyip öper :) bizimkiler babalık modunu tavanda yaşıyolar herhalde
gayet de iyi duyuyorlar, hatta anne karnındaki sese benzediği için doğduktan sonra kurutma makinesi, dalga sesi, elektirik süpürgesi sesi duyduklarında sakinleşiyorlar. bunu söyleyen de bilim adamları.
ne kadınlar var şu dünyada ya! olumsuz konuşmalarınızı da alıp ters ters konuşacağınız başka başlıklar bulun. buradaki hiçbir hamilenin sinirini bozmayın.
ev sahibimin 3 aylık kızı sürekli mızmızlanıp ağlayıp duruyordu cnm annesi hiç iş yapamıyordu evinde. bir gün misafirler gelecek diye artık bırakmış bebeği yatağına elektrik süpürgesini çalıştırmış. gözlerime inanamadım diyo. hiç ağlamadan durmuş yatağında :) bebek resmen sakinleşmiş. sonra annesi karnını doyurmuş süpürgeye devam ederken bebiş uyumuş ve de hemen uyanmamış nasip olursa ben de ileride sakinleşmesi için açacağım bu cihazları evimde :)
gayet de iyi duyuyorlar, hatta anne karnındaki sese benzediği için doğduktan sonra kurutma makinesi, dalga sesi, elektirik süpürgesi sesi duyduklarında sakinleşiyorlar. bunu söyleyen de bilim adamları.
canım duyma şöyle doğduktan sonra ilk 2-3 gün uyum sağlama sürecinde olduğu için daha az duyuyor sonraki günlerde anne karnında duyduğu her sesi hatırlıyor. :)) benim bebiş okula gidince hiç zorluk çekmeyecek o zaman. 5 saat boyunca hiç susmadan konuşan bağıran öğrencilerim var.
- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
- 373
canım duyma şöyle doğduktan sonra ilk 2-3 gün uyum sağlama sürecinde olduğu için daha az duyuyor sonraki günlerde anne karnında duyduğu her sesi hatırlıyor. :)) benim bebiş okula gidince hiç zorluk çekmeyecek o zaman. 5 saat boyunca hiç susmadan konuşan bağıran öğrencilerim var.
doğunca da sessizlikten şikayetçi olmasın