• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

merhaba.. ben de 16 haftalık hamileyim ama doktorum cinsiyet hakkında net bir yorum yapamadı.doğum tarihim 09.08.1983 son adet tarihim 24.10.2013 adet döngüm 28 gün.teşekkürler..

merhaba siteye yeni üye oldum ama tam olarak çözemedim size nasıl mesaj göndereceğimi.umarım doğru yerden yazmışımdır.doğum tarihim 09.08.1983 son adet tarihim 24.10.2013 adet döngüm 28 gün.16 haftalık hamileyim ama doktorum cinsiyet hakkında net bi yorum yapamadı.teşekkürler..

............................................................MERHABA HAMISLER VE HAMIS OLMAYA CALISANLAR..........................................................
bebeklerinizin cinsiyetini merak ediyorsaniz,ultrasondan once hesaplama yapip soyleye bilirim.ben kendim 1 ultrason doktoruyum....................
BU hesaplama yontemini amerikada kursdayken doktorlarimdan oyrendim,bunu 1 cok ulkelerde yapiyorlar.ama bu sadece doktorlarin yapa bilecegi 1 yontem...koromosom ve yumrtlama ile ilgili hesaplama,yani kadindaki,X kromosomun erkekten hangi ay Y veya hangi ay X kromosomunu kabul edecegi........merkak edip soranlara cevap:ben bu hesaplamayi tam 3 ayda zorlukla ogrendim.....ve halada kendim bile anlayamadim nasil olurda kadin yumurtahucresi 1 ay erkek spermi 1 ayda kiz spermle birlesir..veya bir kac ay ard-arda kiz sperm veya erkek spermi kabul eder...iste bunu bilim adamlari cozmus....bu ne cin takvimi nede rus ve baska menbeyinin ne oldugu bilinmeyen takvimlere benzemiyor..................................dogruluk payi 100 de 95%,,,ama 5 % yanilma payi vardir.....................................
bildiyiniz gibi ilk mayalanma oldugu gunden bebegin cinsiyeti sacinin sekli gozunun rengi genetik olan her 1 seyi belli olur.bunlari 100 de 100 bilen 1 tek ALLAHTIR.tabiki herkes cinsiyeti merak ediyor,ultrasonda hastalara bakip soyluyoruz...bu merak.......ama tabi cinsiyeti oyrenipte ...bebegini aldiranlar var,onlar ayri ben cinsiyeti istediyi gibi cikmadi diye bebegini oldurenlere ALLAHIN verdiyi cani alanlara ANNA demem.asla..
........................................................tabiki oncelik bizim icin BEBKLERIMIZIN SAGLIGI...................................................................
.................BEBEKLERININ CINSIYETINI MERAK EDENLER BANA OZELDE VEYA TOPIK ICINDE SU BILGILERI YAZA BILIRLER .........................
................dogum tarihi...sat...siklusun kac gun oldugu......ornegin...[[[07:06:1986...siklus 28 gunluk...son adet 13 mayis]]].......................
:::VE EN SON:::BU TOPIGI ACMA NEDENIM,BU HESAPLAMAYI YAPTIGIMI BILEN VE AZERBEYCANDA YASAYAN TURK ARKADASLARIM OLDU.BEN KADINLAR KLUBUNU BILE BILMIYORDUM.ISTE HEPSINI ONLAR BENDEN RICA ETTI.OYUZDEN IS-GUCTEN ZAMAN BULDUKCA HEPINIZIN SORULARINA CEVAP GELICEK...
:::::ALLAH OLMAYANLARA BEBEK NASIB ETSIN OLANLARINDA BEBEGINI KORUSUN AMIN:::::

Tesedufen buldum burayi 2 yil gecmis ama hala cevap veriyormusunuz bilmiyorum.yinede yazayim istedim 19.11.1987 gebe kaldigim ay 2 ocak 2014. 30 gunde bir regl oluyodum? Cevap verirsenz cok memnun olurum

Madem bunlara göre belli oluyorsa neden doktorlar 16 haftadan önce birşey söylüyemiyor.Artı artı arkadaşın biriyle dogum tarihimiz yumurtlamamız ve sat günümüz aynı haftamız bile bir giderken siz ona kız olucak demişsiniz onunkide benimkide erkek çıktı nasıl oluyor bu peki

yahu ben doktorum diyor (ultrason doktoru :1:) ama doğru düzgün imla noktalama yapamıyor ve yazım hataları dolu.Ben ihtimal vermiyorum.Son aya kadar 4D ultrasonda bile kız denilen bebek erkek doğuyorsa boşverin be canlarım. Sağlık olsun gerisi boşşş:16:

böyle şeylere prim vermeyin hanımlar. doktorlar bile belli haftaya kadar net bişi söyleyemiyorlar. bazı doktorlarından söylediklerinin tam tersi çıkıyor. çin takvimi var doğum tarihinize göre yaşınızı ve sat ayına göre kız mı erkek mi veriyor inanırsanız ama böyle şeyle prim vermeyin. her doktorum diyene de inanmayın sanal ortam sonuçta.

Kızlar kandırılmayın,inanmayın. Bu kadın dr falan değil,çünkü ultrason doktoru diye bir şey yok. Radyoloji uzmanı vardır ve USG,MR,BT,Direkt grafiye bakar. Hiçbir hekim böyle saçmalığa bulaşmaz. Genetikte de asla böyle olmuyor,her x ve y kromozomu organizmaya özgü,belli tarihlerde olan konsepsusa göre belirlenemez.

Kızlar kandırılmayın,inanmayın. Bu kadın dr falan değil,çünkü ultrason doktoru diye bir şey yok. Radyoloji uzmanı vardır ve USG,MR,BT,Direkt grafiye bakar. Hiçbir hekim böyle saçmalığa bulaşmaz. Genetikte de asla böyle olmuyor,her x ve y kromozomu organizmaya özgü,belli tarihlerde olan konsepsusa göre belirlenemez.

buna inananlar var hala maalesef. yumurtayı hangi kromozoma sahip sperm döller ise cinsiyeti o olur arkadaşlar...
milyonlarca sperm gidiyor yumurtaya ve sadece bir tanesi yumurtayı dölleyebiliyor. nasıl onun hangi kromozomda olduğunu bileceksiniz allah aşkına... kız ve erkek olma ihtimali her zaman yüzde ellidir. inanmayın böyle şeylere...

Hem hala mesaj yazanlar var hem de kadın kromozom mevzusundan bahsetmiş bir sayfada ve demiş ki,kadında y kromozomu vardır erkekte ise xy.Erkek hangisini gönderirse,kadın onu döller.Ama kadında olan kromozom y değil,x'tir :)

Back