...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

12.07.1988 30 sat 5 aralik

merhaba banada bakarmısın 10.08.1986 doğumluyum son regl 14 eylül birde druma göre 3 ekim ikisinide söylermisin

Doğum tarihim 11/02/1990 siklus 25 gün en son adet tarihi 27 ocak 2013
Buarada özele yazamıyorum o yüzden buraya yazmk zorundayım :) acaba sonuc ne

merhaba 26.01.1989 siklüs 16.hafta son adet dönemim 01 şubat

merhaba benim 17.04.1985 doğum tarihim sat 24 şubat siklus 29.. teşekkürler..

ultrason doktoru diye bir doktor yok radyolog onun adı,ayrıca doktorsan bile bu nasıl bir terim kullanma koromosom diye birşey yok kromozom onun adı ayrıca türkçeyide bu kadar bozuk kullanan bir doktor görmedım neyse cinsiyet belirleme diye bir şey zaten yok tam yumurtlama gununde hamıle kalırsan bebek erkek olur zaten y kromozomları fazla yasayamadıkları ıcın böyledir

insanların dogum tarıhını aldıgına göre cın takvımınen bakıp soyluyorsun sanırım arkadaslar ınanmayın sızde böyle şeylere

Son düzenleme:
Merhaba, sizin yazınızı okuyarak bu siteye üye oldum:)
doğum tarihim 20.09.1985 sat : 17.03.2013 29 günde bir
benimde merakımı geçirebilirseniz çok sevinirim. iyi günler..

bende merak ettim 19.02.1987 dogumluyum 32 gunde bir adet oluyorum son adet tarıhım 10.05.2013

Son düzenleme:
arkadaşlar bizim bi komsu vardı ozel bır hastanede akapunktur doktoruydu hamılelerın nabzını sayarak cınsıyetını soyluyodu ama sayılarını bilmiyorum kıme ne dedıyse doğru cıktı sımdı buralarda degil tasındı gıttı bende burdan bebeklerının cınsıyetını bılen hamişlerden
1 dk nabızınız kac atıgını ve bebegın cınsıyetını soylemesını ıstıyorum bakalım kız ve erkek arasında fark varmı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…