...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Arkadaslar insallah bendede yanlis cikar..

farkina vardim 5 % fazladan hep yanlis tahmin etmis...

bana erkek tahmin etmiştiniz ama kızım oluyor Allahın izniyle

19.02.2012 sat
15.09.1983 benim d.g
26.09.1981 eşimin d.g

banada bakarmısınız lutfen.son adetım 26 hazıran.adetlerım 26 gunde bır oluyor.dogum tarıhım 23 eylul 1976 sızce erkek sansım hangı aylarda

canım özelden mesaj atamıyorum benim iki gebeliğimde bulantılı oldu fakat kızımda bulantılarım çok erken başlamıştı 5. haftada şimdi 9 haftada başladı şiddeti aynı. doktorlar bulantıyla falan ilgisinin olmadığını söylüyorlar ama kayınvalidem erkek bulantı yapmaz diyor (9 çocuk annesi)
Allah gönlüne göre hayırlısını versin

benim kayınvalideminde 3 oğlu var hepsinde şiddetli bi bulantı yaşamız bulantının kız yada erkekle alakası yok benim bebeğimde erkek bulantılarım hala devam ediyo((

Kızlar boş yere mınureye yazı yazmayın çünkü cvp veremez
siteden atıldı geri de gelemez...

mrb arkadaşlar bu tür şeylere çok inanmak gelmiyor...sağlık olsun ve hayırlı evlat olsunlar inşallah...

mrb nihayet hamdolsun ki hamileyim yani bugün test sonucun 238,8 çıktı.
sat 26.06.2012 dt : 22.12.1980 inşallah hayırlısı olsun .sevgiler.

çook merak ettim 22.08.1981 slıklus 30 son adet 04.05.12

arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz 2 msj attım fakat cvp gelmedi hiçkimseden (( MINURE hanımdan cinsiyet tahmini öğrenen ve tutan oldumu cevaplarını bekliyorum tşk.

Son düzenleme:
slm arkadasim.... ben 26.03.1993 dogumluyum ve son adet tahrihim 16.04.12-20.04.12 kadardi size cinsiyeti ne olabilir dogru yazdim mi boyle ? simdiden tskler cvpinizi beklyirum ......:)

slm arkadasim.... ben 26.03.1993 dogumluyum ve son adet tahrihim 16.04.12-20.04.12 kadardi size cinsiyeti ne olabilir dogru yazdim mi boyle ? simdiden tskler cvpinizi beklyirum ......:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…