• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

10.06.1985
1 temmuz 30-33 arası adet ooluyrm :((

kız demişdinz snrm erkek olma ihtmlm %5 mi :( bi kıızım var eşimn adnı koymk için erkek istyrdm ama snrm %5 şansm bu ay :(

teşekkür ederim kusuruma bakmayn heycandn snrm tekrar edyrm bukdr..hamiş değilim daha....

merhaba 5 haftalık hamileyim kesemizide gördük sırada inşallah kalp atışları var tabiki cinsiyetini de merak ediyorum d.tarihim-22.04.1982 Son Adet Tarihim-03/06/2012 adet siklusu-27 gün yardımcı olursan çok sevinirim,şimdiden çok teşekkür ederim....

kac kiside yanlis cikti bu tahmin...

ben kiz cok istiyorum gece gündüz dua ediyorum...simdi bana erkek dedi...

çok teşekkür ederim!

evet adet döngüm kısa 25 gün ve adetin 11. günü hamile kaldım eminim.
keşke bu hesaplamalardan haberim olsaydı ona göre hamile kalırdım :) genellikle haklı çıkmışsınızzz :( inşallah %5 e girerim ve hayırlı bi oluşum olur

Minure hanim ben yumurta takibiyle hamile kaldim cok eminim yumurtlamam 27.4 oldu..gülenyüz ve monitor kullandim..genede erkekmi cikiyor....

zaman ayırıp ilgilendiğiniz, tahmininiz için teşekkür ederim
inşallah sağlıklı bir kızım olur.

bende erkek için yumurtlama testi kullandım :) tam yumurtlamaya denk getirdim artık Allah bilir

bende kiz icin plan yaptim sik iliski, hap kullandim ph düsük olsun diye ve fitil kullandim...ve yumurtlama tarihime eminim kac aydir atesde ölcüyorum...hersey bosunamiydi diyorum allahim sabir ver bana neolur...almanlar cok aya dikkat ediyor bu kez benimkide ay kizda yorumcu kizda, tabi hepsi denk geldi, gelmeseydide denicektim, sok oldum simdi erkek deyince bana...bir oglum var insallah yanlis cikarda kizim olur...ultrasonla nasil hesapliyorkine sasirdim....

merhaba lütfen bana da şu testten yapar mısınız :16: 19.02.1989 adetim 29 gün arayla ve son adet tarihim 13.04.2012

kızlarr bu arada bugun bebeğimizi gördük:16: çok keyifçi belli ki bacaklarını dikmiş havaya bide baglamış onları:1: benim sorum su simdi uzman tv de izledim eger bacakları acık rahat yatıyorsa kızdır falan dedi yani bu durumda erkekmi acaba cinsiyetine baktı ama suan daha hiç birsey görünmüyor dedi 12haftalığım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

minure hanım bana bakmıştınız birde arkadaşıma bakabilirmisiniz d.t 31.02.1983 sat 24.04.2012
şimdiden teşekkürler ;))

HAMISLER 1 yazdiginizi ikinci kez yazmaniza gerek yok,cunki,ben sabahlari iste oluyorum aksama kadar hastalara bakiyorum.bazen yorgun geldiyim icin topige ugrama zamanim olmuyor,isim cok yogun ve yorucu...ama merak etmeyin bir kere yazsaniz bile ben zaman bulunca ugrayip herkesi hesapliyorum.bu arada soylediyim gibi bu hesabin dogruluk payi 95%,yanilma payi 5%...bazen yalnislarda cikiyor,yani 100 den 5i...
BU KENDI YAZININ IKI YAZI USTUNE BAK CEVABINI COKTAN VERDIM VE YAZDIM.

KIZZZ

KIZZZ

TATLIM CINSIYET ICIN YALNIZ 1979 DIYIL,DOGDUGUN GUN VE AYDA GEREKLI,CUNKI,DOGUM GUNUNDEN ONCEMI SONRAMI HAMILE KALDIN BILMELIYIM...

ERKEKKK

KIZZZ

DOGRUMU CIKTI NE GUZEL...

KIZZZ

KIZZZ

ERKEK

INSALLAH HAMILESINDIR...ERKEKKK

ERKEKKK

ERKEK

ERKEKKK

ERKEKKK

SENIN DONGUN COK KISAYMIS NISANDA HAMILE KALMA IHTIMALIN VAR YANI YUMURTLAMANIN 12-13GUNU KALDIYSAN KIZZZ

COK UZULDUM CANIM BENDE 5 AY ONCE 22 HAFTALIK KIZIMI KAYB ETTIM BUYUK VE HISS EDILEN BEBEGIN ACISI DAHA BUYUK OLUYOR.GECMIS OLSUN.BEN KORUNMAYI 2 AY SONRA BIRAKTIM VE BIRAKTIKTAN 3 AY SONRA HAMILE KALDIM.BU AYDA KORUNMAYI DURDURA BILIRSIN,YANI BUYUK VEYA KUCUK BEBEK KAYBINDAN SONRA KORUNMAYI BIRAKTIGIN AY ZATEN HAMILELIK OLMUYOR,100 DE 1 BIRAKINCA HAMILE KALANLAR OLUR.NEYSE AGUSTOSTA HAMILE KALIRSAN ERKEK,AMA IZ ISTIYORSAN TEMMUZ,EYLUL VE EKIM KIZ

ERKEKKK

SANIRIMK SEN DAHA HAMILE DIYILSEN HAMILE OLURSAN TEMMUZDA KALICAKSIN ERKEKKK

BENIM HESABIMCA KIZZZ... ULTRASON SOYLEMEDIMI???

YUMURTLAMAN IKI AY ARASINA DENG GELIYOR NISAN SONU VE MAYIS ONCESI HAMILE KALA BILIRSIN.BUYUK IHTIMAL NISANA DENG GELIYOR NISANDA KALDIYSAN ERKEKKK

ERKEKKK

ERKEK,,AMA birimi yoksa ikisimi erkek diyemem.artik ultrason sonrasi yazarsin.

DOGRUMU CIKTI???COK GUZEL

TATLIM BENIMKINI MERAK EDIYORSAN ILK SAYFAYI OKU...ERKEKKK

CANIM BEN HER ZAMAN TOPIGE GIREMIYORUM,CUNKI,ISTE OLUYORUM ZAMANIM COK AZ.ERKEKKK

CANIM ZATEN SON ADETIN 1 NISANSA ILISKI GUNLERINE EMIN OLMANA GEREK YOK CUNKI,NISANDA HAMILE KALMISSIN,BEN AYA GORE HESAPLIYORUM,YANI SON ADETTEN 12-15 GUN SONRADAN YUMURTLAMA GUNUNE GORE...AMA SEN KENDI DOGUM GUNUNU AY VE YILINI YAZMAMISSIN TEKRAR YAZARSIN BAKARIM...
MERHABA ILK SAYFAYI OKU...

SANIRIM O ZAMANLAR 26 YASINDA HAMILE KALMISSIN ERKEKKK...

DOGRUMU CIKTI NE GUZEL...

canim senin yumurtlaman tam iki ay arasina deng geliyor nisan ve mayisa,DONGUNDE KISA buyuk ihtimalle nisanda hamile kalmissin KIZZZ...

ERKEKKK...

KIZZZ...

KALIRSAN TEMMUZDA KALICAKSIN ERKEKKK...

KIZZZ...
merhaba münire hanım siz kız demişsiniz en son 2 hafta önce ultrasyona girdim kesin değil ama erkek dedi doktor bu cuma tekrar gideceğim kesin gözükür inş kız olursa daha çok sevinirim çok teşekkür ederim

Meraba münire hanım çok meraklandim şimdi banada bakarsanız çok sevinirim.dogum t.13.5.1982 sat 28.4.2012 adet düzenim 25 günde bir.sindiden teşekkürler.

merhaba, doğum tarihi 12.04.1984 siklus 28 sat 07.06.2012, şimdiden teşekkürler...

Back