...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Minure hanım yumurtlamaya göreyse ben MART ayında yumurtladım o zaman ne oluyor doktorum hatta geç yumurtlamışsın dedi

05/09/1988

Sat 23 Şubat

slm arkadaşımm ayyy lütfen banada yazarmısın şimdiden cok teşekkür ederim :)))

doğum tarihim :04.11.1987 sat:29.02.2012

3 hafta sonra kısmetse belli olacak o zaman sanada yazarım sonucu ama önce sen söle D

tatlım bana erkek dediler ama rüyalarımda hep kız görüyorum
acaba değişir mi ya çünkü topikten arkadaşlara erkek dediklerini hep bildin
ay bende cicilere başlamıştım ama almiyim bari kesin olsun

bildiyin gibi gibi benim dogruluk oranim 100 de 95% ultrason sadece 1 seyde yanila bilir,parmak veya gobekcik yanilta biliyor...turkiyede calissaydim gelirdin yanima ben bakip soylerdim,cunki,ben hastalarima hem hesapla hemde ultrasonla cinsiyeti soyluyorum,cok ender hallarda 1-1ile tutusmuyor.artik bebek dogunca bakicaksin hangimizin yanildigini...o zaman yazarsin bana...

Teşekkürler MINURE inşallah hamiş kalırsam sana da dua edicem kaybettiğin bebeğine kavuşman dileğiyle

FATMA ZEHRA süper anneler topiği neden kapandı bir fikrin var mı canım.

3 -7-1982 sat 18 şubat banada cevap

resmini hatirladim,sanirim ben sana yamistim gecenlerde,sende birazcik karisiklik var yani 18 subat sat,,,yaklasik 12 gun sonra buda marta geliyor.eyer yumurtlaman daha erken olmadiysa martda kaldiysan...KIZ...yumurtlama 2 ay arasina deng gelince biraz zor oluyor..

Teşekkürler MINURE inşallah hamiş kalırsam sana da dua edicem kaybettiğin bebeğine kavuşman dileğiyle

FATMA ZEHRA süper anneler topiği neden kapandı bir fikrin var mı canım.

topigi açan kişinin kötü anıları varmış kapatmak istemiş cnm yeni topik açtık bekleriz . süper anneler 2012 die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…