Bebek cinsiyet tahmini😊

Eğer o kordon bağıysa hemen altındaki yapı da kızmış gibi bir izlenim veriyor ama ilk görüşte erkek düşünmeyen de yoktur bence :)

maalesef yurtdışında yaşıyorum burda kolay kolay söylemiyorlar iki teste şans eseri bu pozu yakaladı
Aa ben de yurtdışında yaşıyorum nerdesin?? Fetal dna yaptırmak istemedin sanırım iki test yaptıklarına göre. valla benim son ultrasonumu görseniz yüzde yüz erkek dersiniz bugün kızım olcağını öğrendim fetal dna sonucunda o yüzden hiç belli olmazz

Fransa canım evet emin değilim Türkiye’deki doktoruma gönderdim erkek dedi iş buradakine kaldı fetal DNA sordum pek bişey demedi açıkçası

Fransa canım evet emin değilim Türkiye’deki doktoruma gönderdim erkek dedi iş buradakine kaldı fetal DNA sordum pek bişey demedi açıkçası
Ay doğru ya ultrason resminde görmüştüm hastane isminden kusura bakma netleşince bize de yazz bakalım tahminler tuttu mu gönlüne göre olsun canım sağlıkla kucağına al miniğini inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…