• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek cinsiyet tahmini😊

kedicik76

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
11
3
1
30
89CAB624-6211-4B17-A854-E6C7F3DFDD73.jpeg

Eğer o kordon bağıysa hemen altındaki yapı da kızmış gibi bir izlenim veriyor ama ilk görüşte erkek düşünmeyen de yoktur bence :)

maalesef yurtdışında yaşıyorum burda kolay kolay söylemiyorlar iki teste şans eseri bu pozu yakaladı 🥲
Aa ben de yurtdışında yaşıyorum nerdesin?? Fetal dna yaptırmak istemedin sanırım iki test yaptıklarına göre. valla benim son ultrasonumu görseniz yüzde yüz erkek dersiniz bugün kızım olcağını öğrendim fetal dna sonucunda 🥹🙏🏻 o yüzden hiç belli olmazz 😬

Aa ben de yurtdışında yaşıyorum nerdesin?? Fetal dna yaptırmak istemedin sanırım iki test yaptıklarına göre. valla benim son ultrasonumu görseniz yüzde yüz erkek dersiniz bugün kızım olcağını öğrendim fetal dna sonucunda 🥹🙏🏻 o yüzden hiç belli olmazz 😬
Fransa canım evet emin değilim Türkiye’deki doktoruma gönderdim erkek dedi iş buradakine kaldı fetal DNA sordum pek bişey demedi açıkçası ☺️

Fransa canım evet emin değilim Türkiye’deki doktoruma gönderdim erkek dedi iş buradakine kaldı fetal DNA sordum pek bişey demedi açıkçası ☺️
Ay doğru ya ultrason resminde görmüştüm hastane isminden kusura bakma 🙈 netleşince bize de yazz bakalım tahminler tuttu mu 😅😅 gönlüne göre olsun canım sağlıkla kucağına al miniğini inşallahh ❤️

Back