Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek cinsiyet tahmini😊
- Konu Sahibi kedicik76
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet tahmini 14.hafta
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ağustos 2023
- 5.794
- 6.601
- 118
- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
14 haftalıkKaç haftalık ki?
Kordon bağıda bazen geliyor aklıma
maalesef yurtdışında yaşıyorum burda kolay kolay söylemiyorlar iki teste şans eseri bu pozu yakaladıDoktor bunu görüp bir tahminde bulunmadı mııı??? ben de erkek diyorum
- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.091
- 158
- 15 Kasım 2023
- 1.771
- 2.491
- 53
Aa ben de yurtdışında yaşıyorum nerdesin?? Fetal dna yaptırmak istemedin sanırım iki test yaptıklarına göre. valla benim son ultrasonumu görseniz yüzde yüz erkek dersiniz bugün kızım olcağını öğrendim fetal dna sonucunda o yüzden hiç belli olmazzmaalesef yurtdışında yaşıyorum burda kolay kolay söylemiyorlar iki teste şans eseri bu pozu yakaladı
Fransa canım evet emin değilim Türkiye’deki doktoruma gönderdim erkek dedi iş buradakine kaldı fetal DNA sordum pek bişey demedi açıkçasıAa ben de yurtdışında yaşıyorum nerdesin?? Fetal dna yaptırmak istemedin sanırım iki test yaptıklarına göre. valla benim son ultrasonumu görseniz yüzde yüz erkek dersiniz bugün kızım olcağını öğrendim fetal dna sonucunda o yüzden hiç belli olmazz
Evet Türkiye’deki jinekolojik doktorumda erkek dedi bakalım sürpriz olmasa erkek bekliyorumEğer o kordon bağıysa hemen altındaki yapı da kızmış gibi bir izlenim veriyor ama ilk görüşte erkek düşünmeyen de yoktur bence :)
- 15 Kasım 2023
- 1.771
- 2.491
- 53
Ay doğru ya ultrason resminde görmüştüm hastane isminden kusura bakma netleşince bize de yazz bakalım tahminler tuttu mu gönlüne göre olsun canım sağlıkla kucağına al miniğini inşallahhFransa canım evet emin değilim Türkiye’deki doktoruma gönderdim erkek dedi iş buradakine kaldı fetal DNA sordum pek bişey demedi açıkçası
Teşekkür ederim canım tamamAy doğru ya ultrason resminde görmüştüm hastane isminden kusura bakma netleşince bize de yazz bakalım tahminler tuttu mu gönlüne göre olsun canım sağlıkla kucağına al miniğini inşallahh