bebek cinsiyet belirleme..

canimmmm senin gizli takipcinim ben hepp takip ediyorum seniii
beni tanimaz diye hic yazmadim ama cok mutlu oldummm taniyosunnn
ohhh oglaniii kucakladinn annesii op benim icin onu iyiiiceeeeee
bizede dua et cnm yaaaa
selcansin eydina falan onlardan heber yok muu gurbetle gorusmuyomusunn
burada bulusuruz insallah tekrardan
mimozada buralarda o da gelirr arada buraya

burdayım tabiki....
insan gibi konuşan kendini haşa peygamber yerine koymayan yada etrafındakileri kendine tapmasını beklemeyen
bilgilerini paylaşan insanı aşşağılamayan kim varsa ben ordayım...
bazı insanlar ezik oluyor gerçek dünyada sonra sanal alemde adam yerine kondukları zaman havaya giriyor.....o insanlardan olmayan herkesi buraya bekliyoruz.................................

[...bütün gün pc başında olamıyoruz biz.çocuklarımız var.arkadaşlarımız eşimiz dostumuz arayan soranımız çok oluyor...yani gerçek dünyada çevremiz oldukça geniş.....:))))

Son düzenleme:
kızgınlıka yazıyorum.sonrada benim gibi bi hanıma yakışmaz deyip siliyorum.allah kahretsinki sanal alemdede hanımefendiyim........:KK17:En Büyük TÜRKİYE

kızgınlıka yazıyorum.sonrada benim gibi bi hanıma yakışmaz deyip siliyorum.allah kahretsinki sanal alemdede hanımefendiyim........:KK17:En Büyük TÜRKİYE

bana kızdınızı düşünüyorum, ama anlamsız buluyorum, eğer öyleyse çok saçma vede yazık
sedu cum ve missifa cım, toparlayıp en yakın zamanda göndercem size, yan komşumun bi kızı vardı, 15 ağurstosta doğum yapacak oğlu olacak kısmetse, söylediğim yöntemlerle hamile kaldı, herşey Allahtan dediğim gibi, biz elimizden geleni yapalım

bana kızdınızı düşünüyorum, ama anlamsız buluyorum, eğer öyleyse çok saçma vede yazık
sedu cum ve missifa cım, toparlayıp en yakın zamanda göndercem size, yan komşumun bi kızı vardı, 15 ağurstosta doğum yapacak oğlu olacak kısmetse, söylediğim yöntemlerle hamile kaldı, herşey Allahtan dediğim gibi, biz elimizden geleni yapalım

sana niye kızıyımki.ben burdan atılmayı hakeden vede atılanlara yazdım.senle ilgisi...yok......

Son düzenleme:

bizler buranın yılanmış üyeleriyiz canım.her yöntemi aşşağı yukarı biliyoruz.sen nasıl bi yöntem kullandın...bende inşallah allah izin verirse bu ay reglim bitince başlıycam....

bizede dua et cnm yaaaa

orkişim minik kuşum sende arada buraya uğra.senden habersiz kalmıyım.

tmm cnm beklıyorum cok sagol

aa deliye bakk :))
kiz seni tanimayan mi var cnmm
topigini kapattiginda sana yazmistim cevabin gelmedi
nasilsin cnm kizlarin nasill ne zaman yapiyosun bebiss burada takilalim gulnisa da burda ezginde geldi ooo eskiler toplaniyoo:KK66:

bacım iyiyim sağolasın. kızlar da iyi hamdolsun.gülnisa nerede ya. bebek ne zaman yapıyon gülnisa ne zaman yapıyo?

ezginimm ne guzelll seni uzun zaman sonra gore bilmek ben orkide
nasilsin cnm yaaa neler yapiyosunn gorusmeyeli anlatt hadii
unutmamissin bizleri cok sevindimmm:KK69:

Orkidemmm canim ya naber ? Kizin nasil kac yasinda simdi öp yerime oldumu benim kizlar 8 ve 4 yasindalla Allah sükürler iyiyiz valla ben 3 cüye hazirlaniyorum ama sizleri kaybetmisdim isimkler degismis bulamadim
tam iyi oldu ya ben 3 bebek hazirlikdayim bakalim ne olacak hayirlisiyla...korunma hapimi yeni birakdim su an Ramazani bekliyorum bitsin bi hemen basliyacam insAllah hayirlisiyla olusum olur
SEn ne yapdin 2. bebis?

Herkez birbirine dua etsin insAllah gönlündeki olur herkesin

Gülnisa nerde Samira?

Orkidemmm canim ya naber ? Kizin nasil kac yasinda simdi öp yerime oldumu benim kizlar 8 ve 4 yasindalla Allah sükürler iyiyiz valla ben 3 cüye hazirlaniyorum ama sizleri kaybetmisdim isimkler degismis bulamadim
tam iyi oldu ya ben 3 bebek hazirlikdayim bakalim ne olacak hayirlisiyla...korunma hapimi yeni birakdim su an Ramazani bekliyorum bitsin bi hemen basliyacam insAllah hayirlisiyla olusum olur
SEn ne yapdin 2. bebis?

Herkez birbirine dua etsin insAllah gönlündeki olur herkesin

Gülnisa nerde Samira?

saool teyzesi kizim iyi maasallahh iyiki kizim olmus ezgincim bambaska bi duyguymus megerse ben tadini bilmiyomusum
ikincim yine kiz olsaa ilkin ki kadar uzulmemm zaten simdiden kiz ver erkek isimleri hazirladim
kizim 3 yasina az kaldi iste:KK64: operim senin icinde:KK71:
duacinim canimmm insallahhh hele hele su ramazan ayindaaa her namazimin sonunda butunnn erkek kiz isteyen kardeslerime dua ediyorumm:KK70: demek yolda bebek kokusu var
hayirlisi olsun canim insallahhh rabbim gonlundekini verir sana kalbini ferah tut yanilmayan bi yaradan
o ol dedimi herseyyy vizzzzzzzz gelirrr:KK61:

gulnisa ablamm buralarda gorusuyoruz onunla hic kôpmadik zaten:KK70:

samiraylada oyle maasallahh onun kizida kocaamaannn olduu cok cadiii coookkk:KK1:

serdallada gorusuyoduk ama sanirim izinde suan mailime cvp vermedi henuz :KK48:

ebruli nin kizi olduu cooookkkkk istiyoduu kizi olmasini oldu gonlundeki ama ondan hic ses yok
diger kizlarda ara ara buradalar iste

bizler buranın yılanmış üyeleriyiz canım.her yöntemi aşşağı yukarı biliyoruz.sen nasıl bi yöntem kullandın...bende inşallah allah izin verirse bu ay reglim bitince başlıycam....

bende öyle buranın sıkı takipçilerindenim, vede çevremden duyduğum bilgiler var, burada elarayla sohbet ediyordum arada,

sedu günisamı yoksa anayamadım kızlar...
teroşcum ben bu ay başlıycam denemelere.regim hala çokta düzende değil ama clearblu gülen yüzlü testim var onu kullancam bu ay.henüz reglim bitmedi....
harfi harfine olmasada diyet yaptım.ama üç dönemdir reglimde çok azazma vardı.çarşamba drdaydım.
fsh
lh tsh t3 t4 e2 prolaktin tahili istemişti.bugün sonuçlarımı alıp göstercem.reglimin azalması kürtajabağlı olabilir ama hormonlaradaa bakalım dedi.

Son düzenleme:
bizede dua et cnm yaaaa

kız delüüüüüüüüüüüü
bende acaba bizim kızmı diyorum ama emin olamadım
gülnisanın orkidenin adını duydum tamam dedim
sağol teyzesi öpmemmi