bebek cinsiyet belirleme..

umutt canım inşallahh pozıtıff çıkar cnm yaaa valla sıte sayfalarında birsürü çiçek açmış gibi olcak şenlik yerı gıbı olcak burası inşallah

canım üzme bu kadar eminim sen kuruntu yapıyorsun ne kadar zamandan beri deniyorsunuz bu ay adet öncesi benimde akıntılarım aynı senin gibiydi çörek otu bal tarçın karışımı kullanmıştım ona bağladım senin neden kaynaklandı acaba[/QUOTE]

ezel bende bal tarçın çörekotu karışımını 12. güne kadar kullanmıştım.bu sefer yapmadım.kuruntu yapmak değilde,televizyonda bile önüne gelen evleniyo,zırt diye hamile kalıyo.bu sefer kendimi sorguluyorum ister istemez bizim neden olmuyo diye.annem ve ananem direkt kırmızı kartı gösteriyolar zaten,'amannn takma kafana,belliki bize çekmişsin' diyolar.annem bana 2 sene sonra hamile kalmış,ananemde sanıyorum büyük dayımı 7 sene sonra doğurmuş.eşim önceden korunduğuna bin pişman.ama artık doktor kontrolü altında olucam.evde kendi kendime düşünmektense,tedbirli olurum daha iyi.bide folik asit kullanmaya başlayacakmışım.hadi bakalım,martta gelir inşallah bizim bebişler!:KK69:el bebek gül bebek gel bebek gellll diyede fon müziği yapıyımki gelesi gelsin artık yaramazın:KK34:

elara ilatarnurun ismi listede niye yok:26:
nere kayboldu bu kız

bi kac kez sayfaya geldii yazmadııı bişi
yazdıgı cvplarada baktımm uzun zaman dır girmiyordu bende sildimm
sildikten bi gün sonra mesaj atmış bana bu hafta ögrencem cinsiyetini beni tekrar listeye eklermisin diyee
cinsiyeti haber versin eklerim tekrar

kızının memeylemi uykuya dalıyor
egerr memede uyuyorsaa,kendi kendine uyumasını ögretmen lazım
cocuk akşam nasıl uyursa uyandıgında tekrar aynı pozisyonu arıyor
bu tarz cocuklarrın gece uyanmaları cok oluyor,sebebide kendi kendelrine uykuya dalamamalarıdır.
aslında her bebek gece bi kac kez uyanır mutlakaa,ama uykuya dalmak için ya annesinin ayaklarını arar sallanmak için
yada meme ,yalancı emzik ararlarr

ama kendi başına uyuyan cocuklar gece uyansalar bile tekrar uykuya dalabiliyorlar
mesela benim kızımm gece uyansa bile tekrar uyumaya devam ederr

senin kararlı ve sabırlı olman lazım.kızının iyiligi için onu kendi uyumaya alıştırman lazım cnm
aynı odada yatıyorsanız odasını ayır ilk baştaa
gece uyandıgında aslaa meme verme,artık gece beslenmesini kesmen lazım.1 yaşına girdi dimi?
gece aglarsadaa yattıgı yerde sırtını sıvazla pışş pışş yapp.
cokk aglarsada kucagına all sırtına pış pış yap yinee.ama o aglıyor diye ayagında sallama,yada meme vermee
senin kararlı oldugunu bilmellii
zaten en fazla 1 hafta sonra cocuk pes ediyor ve senin kurdugun düzene uyuyorrr
gündüz uykusundada hergün bi rutin oluştur mesela;
yemek yedir
altını degiştir(yada banyo dicem ama kış oldugu için yapaamzsın sanırım)
pijamaalarını giydir
perdeleri kapat
biraz memede emzir ve uyumasına yakın yatagına bırak ve cık odadan
biraz aglamasına müsade et o agladıkca pış pış yapp tekrar cık odadann
eger cok aglarsa kucagın al sakinleştir tekrar koy yatagına
30 kez de aglasa herdefasında gideceksin sakinleştirip yataga bırakacaksınn
sakın cocugu alıp başka odaya gecmee.
zatenn en son pes ediyor yoruluyor ,uykusu geliyor ve uyuyor kendi kendinee
bu şekildee 15 gün yapp sonra sonuclarını gör:KK34:

kızım 6 aylıkken ben kendi kendine uyumasına alıştırdım,yatagına bırakır cıkardım odadan o uyurduu maşallah diyim.
ve cok rahattımm ve halaadaa cok rahatım:) kızımda mutlu budurumdan

aman maşallah diyimm...bu arad kızının ismi ne merak ettim..bi sıkancası yoksa..
yaa denemezmiyimm.yıkıyo ortalığı hemde kusma noktasına gelecek kadar ağlıyo.sırtını sıvazlıyom.okşuyorm.kucagımada aldım.kucaksa ses etmiyo .uyuyo.yerine yatırdımmı basıyo çağlığı
valal bugnlerde ugraşıp duruyorum küçükle.evet küçük 13 aylık oldu.anı odadayız.beşiginde uyuyo. .ama yanımdada yattığı oluyo arada.buda uykusuzl kalıyorm dayanamayıp yanıma alıyorum.benim çok kararlı olmam lağzım haklısın ama bu aralar azı dişlerini çıkartıyo dayanamıyorum.sıkıntısı aceba o mu diyorum.ama bi düzen tutturamadıt gitti..şu dişleri çıkasın öyle başlıym debsem ee diş bitmiyoki.biri bitiyo biri başlıyo.ben ne ara alıştıracğım .eşimde elleme yazık çok ağlıyo.böyşle devam etsin bakalım bahar gelince tamamen kes.şimdi böyle olsun diyo.ama onun kaltığı yok tabi bütün zorlugu ben çekiyorum..neyse.. sağol uzunca yazmışsın..üteşekkürler:KK71:

ezel bende bal tarçın çörekotu karışımını 12. güne kadar kullanmıştım.bu sefer yapmadım.kuruntu yapmak değilde,televizyonda bile önüne gelen evleniyo,zırt diye hamile kalıyo.bu sefer kendimi sorguluyorum ister istemez bizim neden olmuyo diye.annem ve ananem direkt kırmızı kartı gösteriyolar zaten,'amannn takma kafana,belliki bize çekmişsin' diyolar.annem bana 2 sene sonra hamile kalmış,ananemde sanıyorum büyük dayımı 7 sene sonra doğurmuş.eşim önceden korunduğuna bin pişman.ama artık doktor kontrolü altında olucam.evde kendi kendime düşünmektense,tedbirli olurum daha iyi.bide folik asit kullanmaya başlayacakmışım.hadi bakalım,martta gelir inşallah bizim bebişler!:KK69:el bebek gül bebek gel bebek gellll diyede fon müziği yapıyımki gelesi gelsin artık yaramazın:KK34:

bal tarçın çörek otu o akıntıyı yapıyor demekki damlasu kaçıncı gün başlayacaksın doktor kontrolüne bende bu ay yapmicam diyordum ama dayanamicam galiba adetimin 10. günü cumartesiye geliyor gidip yumurtam var mı yokmu baktırıcam bizde ekimde denemeye başladık ben hamile kalamadım eltim daa kızı 2,5- 3 aylık falandı kazara hamile kaldı hissettiklerini anlıyorum moralini bozma umutsuzluğa kapılmak için çoook erken milletin tüp bebek tedavisiyle bile olmuyor Rabbim büyük bizede verecek gönlümüzdekni ayrıca fon müziğine bayıldım ilahi çok hoşsun yaa :KK1:

Son düzenleme:
X