Bebek bezine çözüm ?

kızım 7 kilo..prima 4 e geçtim..bezin lastikleri sıkmaya başlayınca ve daha fazla sızdırmaya başlayınca anlıyorsun bezin 1 numara büyüğüne geçeceğini..prima 3 4-9 kilo diyor ama ama en son yazan kiloya kadar kullanılmıyor zaten..

canim ben hemen ultra primanin 3 numarasina geçtim molfix ve evy baby çok sizdiriyor...kilosuna göre numara kullanma çocuğun rahatliğina göre hareket et...

:roflol::roflol:alemsin canım ya...
bırak pipiyi serbest kalsın.....yamulmaz sen korkma..:roflol:

benim oğluşum 2,5 aylık 4800gr 4-9 kg huggies kullanıyorum..sızdırma yapmıyor.bebiş de zayıfcık zaten büyük bile geliyor..prima ben de kullandım gayet iyiydi aslında..

zinedila ben de senin çelişkilerini yaşıyorum nasıl yerleştireceğimi şaşırıyorum bazen.. bazen yukarda bazen aşağıda yanda :)))) altını bağlıyorum artık

zinedila ben de senin çelişkilerini yaşıyorum nasıl yerleştireceğimi şaşırıyorum bazen.. bazen yukarda bazen aşağıda yanda :)))) altını bağlıyorum artık

walla bende aynen ama artık aşağıya doğru veriyorum pipiyi internettede okudum hep öle yazmışlar gerçi arada bir gene çıkıo çişimiz nasıl işiyosa benim oğlum:)))anlamadım gitti...:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile2

bende prima 3 numarasını kullanıyorum ve çok memnunum birinin tavsiyesi üzerine huggies 3 numara denedim hiç memnun kalmadım şuan son bezleri kullanıyorum bacaklarından sızdı kakası hatta bugün kaka yapmış bende kucağımda duruyo farkında değilim yine sızmış bacaktan bende o kucağımda kek yiyorum benim ellerimede sürülmüş kakası keki ağzıma götürürken elim neden bu renk dedim kek kakaolu bu ne alaka derken anladım ki benim ufaklığın kakası çıkmış bezden ayyy gözünü sevim primanın

ben de bebeğim 4500 kg oldugundan beri prima 3 numara kullanıyorum
şuan 7000 kg ve sanırım 1 ay daha kullanırız 3 numara

a.s Bende kızıma molfix kullanıyorum 4-9 dan diğerine geçtik.Bezlerde bende öyle zannediyordum.3-6 ise 6 kilo olunca değiştirilir biliyordum.Ama öyle değilmiş.Birde şöyle dene.Bezin boyu ilk önce uzun gelebilir hafifçe içe kıvır.Daha sonra (bezlerin sağında-solunda uzantıları oluyor.Şerit şeklinde olan kısımın iki parmak kalınlığında alta doğru kavis geliyor aşağı doyru) bağlarken sağdan soldan olan uzantıları hafifçe beline doğru götür.Sanki belini sarar gibi.Yapışkan bantları ortalı şekilde bantla.Zaten kullandığın bezin tam ortasında resim gibi birşeyler vardır.Onu ortalarsın.Bezin içindeki ince lastik bariyer var onlar dışa dönük olmayacak.içe donük olacak.Bağladıktan sonra en dıştaki pile gibi pileye benzeyen bariyeri var (aslında tam anlatamadım pile dediğim kısmı.Umarım anlarsın) orasıda dışa gelecek.Biraz zaman geçtiktek sonra zaman zaman bollaştırırsın.Zaten sıkıp sıkmayacağını anlarsın.Zamanla ona göre bolluk verirsin.Umarım anlatabilmişimdir.İnşallah işine yarar.Bende böyle yapmıştım.Ama unutma her bebek aynı değil.Denersen haber verirsen sevinirim.Yardımcı olmuşumdur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…