- 21 Eylül 2007
- 101
- 8
- 96
- Konu Sahibi Shirin seyler
-
Ben primanın 2 numarasını bir paket bile kullanamamıştım..şimdi 3 numarasını kullanıyorum çok memnunum..önümüzdeki hafta 4 numaraya geçicem:))
benim bebeğim 17 günlük bizde çişimizi çıkarıyıruz pipiyi üste vererek bağlanır bizde öle oluncada işeyince çoğu zaman hep badilerine çıkıo sizdede böle bir sorun yaşayan varmı bezdenmi kaynaklanıyor acaba?
3 numarasını kaç gün,yada kaç hafta kullandın, yeni numaraya geçeceğini neye göre karar veriyorsunuz?
benim bebeğim 17 günlük bizde çişimizi çıkarıyıruz pipiyi üste vererek bağlanır bizde öle oluncada işeyince çoğu zaman hep badilerine çıkıo sizdede böle bir sorun yaşayan varmı bezdenmi kaynaklanıyor acaba?
ben oğluma doğduğundan beri hep prima kulanıyorum çok memnunum dışarı sızdırmıyo bence sen çok bekletiyosun kakasını canım
benim iki oğlum var ikisinede prima kullandım.büyük oğlumda hiç bir sorun yaşamadım.ufak oğlumda hep çişi sızıyordu 22 aylık halen arasıra sızma oluyor.ayrıca pipiyi yukarı tutmak nasıl oluyor:roflol:değişik bir yöntemmiş.:roflol:
Merhaba arkadaşlar,benim bebeğim 65 günlük,5.600 gr,
bebek bezinde problem yaşıyoruz,ultra primanın 2 numarası 3-6 kg nı kullanıyorduk, 3haftadır kakasını yapınca arkasından çıkıyor diye kullanamadık, halbuki 6 kg ya kadar kullanabiliyor olmuyormuyuz,bende elimde olan molfix in 3 numarası 4-9 kg nı kullanmaya başladım, ön ve arka kısımları yeteri kadar yukarı takılıyor ama yanları boş kalıyor,body si ve kıyafetleri kirlenmeden bez değiştiremez oldum, ne kullanacağımı şaşırdım, bezde kakasını tutmak kabusumuz oldu, neden böyle oluyor, yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?