- Konu Sahibi Shirin seyler
ben hep prima kullandım hiç problem yaşamadım. hugiess te problem yaşamıştık sızdırmıştı. bu paket bitince bizde 4 numaraya geçicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,benim bebeğim 65 günlük,5.600 gr,
bebek bezinde problem yaşıyoruz,ultra primanın 2 numarası 3-6 kg nı kullanıyorduk, 3haftadır kakasını yapınca arkasından çıkıyor diye kullanamadık, halbuki 6 kg ya kadar kullanabiliyor olmuyormuyuz,bende elimde olan molfix in 3 numarası 4-9 kg nı kullanmaya başladım, ön ve arka kısımları yeteri kadar yukarı takılıyor ama yanları boş kalıyor,body si ve kıyafetleri kirlenmeden bez değiştiremez oldum, ne kullanacağımı şaşırdım, bezde kakasını tutmak kabusumuz oldu, neden böyle oluyor, yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler.
:roflolipiyi aşağı değilde yukarı doğru koyup bağlıyorum aşağı verince pipisi yamuk olur diye korkuyorum ondan hep yukarı bağlıyorum ama öle oluncada üsten yandan hep çıkıo çişi üst baş soymaktan banada oğlumada fenalık geldi artık sıkıldı çocuk:)bide tam altını açtığım sırada bir işeyiveriyo heryerimiz çiş oluyo üşüyo herhalde hemen işio kereta:roflol::roflol::asigim:
zinedila ben de senin çelişkilerini yaşıyorum nasıl yerleştireceğimi şaşırıyorum bazen.. bazen yukarda bazen aşağıda yanda :)))) altını bağlıyorum artık
Merhaba arkadaşlar,benim bebeğim 65 günlük,5.600 gr,
bebek bezinde problem yaşıyoruz,ultra primanın 2 numarası 3-6 kg nı kullanıyorduk, 3haftadır kakasını yapınca arkasından çıkıyor diye kullanamadık, halbuki 6 kg ya kadar kullanabiliyor olmuyormuyuz,bende elimde olan molfix in 3 numarası 4-9 kg nı kullanmaya başladım, ön ve arka kısımları yeteri kadar yukarı takılıyor ama yanları boş kalıyor,body si ve kıyafetleri kirlenmeden bez değiştiremez oldum, ne kullanacağımı şaşırdım, bezde kakasını tutmak kabusumuz oldu, neden böyle oluyor, yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler.