bebek bezinde hangi marka

kesinlikle prima premium care..

sıvı kakayı gerçekten emiyor. hatta bebeğim 3 haftayı doldurdu, şimdiki kakasının bile çoğunu emiyor, posası kalıyor:))
oğlum daha hiç altı dolu diye ağlamadı maşallah. tüm geceyi dolu olsa bile tek bezle idare edebiliyorsunuz.daha hiç zıbınına badisine de çıkmadı.verdiğim paraya değiyor yani.

ama primanın ıslak mendili çok kötü kokuyor... uni baby almıştım, bitince annem almış. beğenmedim. dalini deneyeceğim. dalin de alkolsüz parfümsüz olanını çıkarmış.

20 aylık ikizlerim var 1.5 aylıktan beri prima kullanıyoduk...çok da memnunduk diğer çoğu bezi denedik ama memnun kalmadık...geçenlerde bi arkadaşa gittik bez muhabbeti açıldı çocuğuna bim de satılan jenny willy marka bezi kullandığını çok memnun olduğunu söyledi fiyatı da çok uygunmuş üstelik ....deneyelim dedik biz de aldık ve çok memnun kaldık gerçekten kremli çok güzel kokuyo üstelik hiç pişik falan vs bi sorunla karşılaşmadık...prima çok iyiydi ama fiyatı yönünden tuzlu olması kötü bu bimdeki bez çok uygun gerçekten tavsiye ederim...şaşırdım valla böyle iyi olduğunu hiç sanmıyodum...bu arada bez sanırım evy baby le aynı gibi çünkü onun fabrikasında üretiliyomuş...kaliteli yani..

benimkinin cildi çok hassas. bezini biraz bekleteyim hemen pişik oluyor. sadece molfix ve primayı denedik şimdilik.
molfix pişik sorununu iyice arttırdı.
prima daha iyi ama yine de çok sık alt değiştirdiğimi söylemem lazım.
maddi olarak batmış durumdayız bu bez yüzünden :)
sadece bez değil, alt açma örtüsü bile dayanmıyor benim oğlana
çünkü altını açıp poposunu havalandırıyorum
cildi dinlensin diye.

ılk dönemlerde primaydı oglum ıkı yasında sımdı molfıx ıkıncı bebegım içinde suan prima

ewet arkadaşlar bende yeni doğduğu sıralar molfix kullandım ama pişik yaptı.hemen primaya geçtim şimdi çok memnunuz.

arkadaşlar ben de prima premium care kullanıyorum kızım 1 aylık çok memnunum. ancak kullanılan malzemelerin sağlıklı olduğundan şüpheliyim çünkü değişik bir koku geliyor .canbebe'nin malzemesi sağlıklı diye duydum. bir de kalın bez kalça çıkığı olmaması için iyiymiş sizin bu konuda bir bilginiz var mı? uni baby yenidoğan sadece su ve pamuk ama onda da kötü bir koku var acaba sağlıklı mı.

ben oğlumda ilk basta molfik kullandım yenidogdugunda ama cok kötü pişik yaptı ne cektim o pişikten sona bir süre prima(pampers)kullandım en sona canbebe gectim ondan cok memnun kaldık tavsiye ederim

huggies çok memnunum prima premium care de iyi ama hugiies dahada iyi

arkadaşlar molfiks ve hagis ciddi şekilde pişik yapıyor kesinlikle önermiyorum.benim bebişim bir yaşında doğumundan itibaren pirima kullanıyordum sık değiştirmeme nazaran sürekli taşırıyordu diğerleri pişik yaptı bez konusunda çok muzdariptim şuanda can bebeye geçtim memnunum . (şu bir gerçekki her bebeğin cildi farklıdır birine pişik yapan diğerine yapmaya bilir bunu tecrübenizle anlayacaksınız.)......

Molfix ve Primayı kullanıyorum.Bim de satılan Jenny Willy de iyiydi ama uzun zamandır almıyorum.

2006 ve sonrasında bir kaç sene kullandığım Huggies ve o zamanlar çok beğendiğim evyap ürünü olan Evy Baby çok bozuldu.Kesinlikle almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…