• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek bezinde hangi marka

doğduğundan beri prima kullandım
sızma,çıkma,pişik hiçbişey olmadı
memnunum yeni bebeğimdede yine prima kullanıcam

ben doğduğunda prima premium care kullanıyodum. sonradan normal primaya geçtim. her gün bi kere kakası belinden ya da poposunun kenarından taşıyo. neden olduğunu anlayamadım. bi yerde hata mı yapıyorum acaba?böyle bi sorun yaşayan var mı?

molfix pişik yapıyor
bi ara bimde satılan jenn willy di galiba onu aldım o pişik yapmadı ama çok kalındı
evybaby de idare eder
canbebe hiç almadım onu deneyeceğim
şimdi pirima kullanıyoruz ince ve yumuşak

ilk doğduğunda hastane için 1 paket prima almıştım ama açıkcası beğenmedim, araştırmalarım sonucu huggies organik pamukluya başladım ve çok beğendim aynı şekilde devam ediyorum, evet primaya göre biraz daha kalın ama bebeğim hiç pişik olmadı ve rahatsız edici bir kalınlık değil açıkcası.....

Prima kullanıyorum bezi altında en fazla 3-4 saat tutmama rağmen kenarından sızıntı ve taşma yapıyor her seferinde. Molfix alsam pişik yapar mı acaba? Bir de bebeğim 5 kilo oldu 2 numaradan (3-6 kg) mı devam etsem yoksa artık 3 numaraya (4-9 kg) mı geçsem kızlar sizce ne yapayım?

henüz bir bucuk aylık ikiz bebeklerim var..
dogumdan itibaren prima premium care kullanıyorum
süper memnunum ...
bugüne kadar bir kere taştı bezimiz o da taşıcak kadar cok kaka yapmıstı bebegim..
çok memnunum eski ve kalıcı bi marka prima ..
iyiden vazgecmek istemeyenler için bir numara..

Arkadaşımın tavsiyesiyle evy baby ile basladım beze...Kremli oldugu ıcın hıc pişik yapmadığını ve pişik kremi kullanımına ıhtıyac olmadıgını soylemıstı,maalesef pişik yaptı.Sonrasında alt komsum kızımdan bır ay buyuk olan bebeğinin küçüldüğü için kullanamadıgı bezlerini bana vermişti,denedim ve memnun kaldım,Bim'in Jenny Willy si kremli bi bez ve ben alıp kullanmaya dvm ettim,,,pişik fln olmadı,,, memnunum,fıyatı da gayet uygun,14 tl...

bütün bezleri sırayla denedim. prima 'dır seçimim.
diğer bütün bezlerde (huggies, molfix, canbebe, bim'den aldığım adını hatırlamadığım bir bez) sızdırma problemi yaşadım, bırakın sızdırmayı tamamen dışarı taştı.. primayla hiçbir problem yasamadım,
ilk gün kullandığım primaya geri döndüm. bezlerimi de internetten alıyorum, reklam gibi olacak ama Bebelere Bez! , benim gibi bez taşımaya üşenenlere kesinlikle tavsiye ederim. piyasadan ucuzlar.

ilk doğduğunda hastane için 1 paket prima almıştım ama açıkcası beğenmedim, araştırmalarım sonucu huggies organik pamukluya başladım ve çok beğendim aynı şekilde devam ediyorum, evet primaya göre biraz daha kalın ama bebeğim hiç pişik olmadı ve rahatsız edici bir kalınlık değil açıkcası.....

aynı şeyleri yaşamışız... ne pişik oldu ne de prima da yaşadığım kadar sızıntı oldu. hiç pişik yapmıyo üstelik huggies organik pamukluya devam

kesinlikle prima bende sadece 1 kez mecbur kaldığım için molfiks aldım oğlumda pişik oldu 2 yaşına girecek hep prima kullanıyorum:emir_bebek:

huggies kullandım ben ilk iki ay organik pamuklu olduğu için onu tercih etmiştim son paketi prima aldım onu da beğendim açıkcası ince olması avantaj

prima iyiydi ama pahalı geldi bana,baby star aldım çok kötü hemen taşıyordu..derken molfix le tanıştım hem kaliteli hem hesaplı...

Back