bebek bezinde hangi marka

hep prima bir numara zannederdim... ama ne zaman denemek zorunda kalsak hayalkırıklığı yaşadık... bizim için bir numara MOLFIX

bebeğim doğduğu günden beri prima premium care kullanıyorum.çok memnunum.bez ile ilgili hiç problem yaşamadım.öyleki;ben gece hiç bez değiştirmediğim halde ne pişik nede başka bir sorunla hiç karşılaşmadım...

bende bebeğim doğduğundan bu yana hep prima kullandım ve hiç pişiğimiz olmadı çok şükür.:2:

ben de huggies bir numara sanırdım kotexle aynı firmanın olduğu için
ama beğenmedim
eşimin zoruyla kullanmaya başladığım canbebeyi tek geçerim
değiştirmeye hiiiç niyetim yok ,yumuşacık

prima.gece o bıle oğluma yetmıyo sabah bijamasını ıslatmış mutlaka...canbebede kullandım.oğlum fazla su ve sut içiyo ondan olabılır...

prima başka marka kullanmıyorum. diğer markaları kullanan arkadaşlrım var özellikle mofixs pişik yapıyormuş

bende prima ve huggies kullanıyorum ikisindende memnunum.
ama molfiks pişik yaptı gerçekten.

selam bayanlar,
bebek bezinde hangi marka daha iyi.tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

bebeğine ilk hangi bezle bağlarsan cildi ona alışır primadan vazgeçme derim cnm bende primacıyım.zaten ilk doğduğunda bez cildini tahriş edebiliyo uyum sağlaması için.primayla daha az tahriş oluyo cnm

Son düzenleme:
benim 30 aylık kızım artık bez kullanmıyor ama geceleri prima kullanıyor doğduğundan beri her bezi denedim merakla açtıpım her marka paketi pişmanlıkla bitirdim bence prima prima prima

ben de prima kullanıyorum. aktif baby. premium care ve uyu ve oynayı beğenmedim. canbebe ve molfix de kullandım çok kötü değiller ama bana çok kalın geldiler, hatır hatır sanki. prima hem daha ince hem daha yumuşak geldi bana.

bence de kesinlikle prima.huggies ve molfix aldım bir kaç kez ama aldığıma alacağıma bin pişman olmuştum.her ikisi de acaip derecede pişik yaptı.kızım çok rahatsız oldu kalın oldukları için.prima ince ve yumuşacık.primadan vazgeçmem asla bundan sonra.

Hangi markaya alışırsa bebeğin teni, ona uyum sağlar. Ekonomik durum da önemli tabi, prima premium care 25 TL kadar, Baby Star 10-12 Tl. Ben Baby star kullanıyorum, hem hesaplı hem de kullanışlı ama ben Haggies kullandığımda ondan çok memnun kalmıştım, Amerikan malı diye bıraktım, Türk markası tercih ediyorum, Ülker, Baby Star...

ben doğduğundan beri prima premıum kullanıyorum, 1 paket huggies organik pamukluyu kullandım, aslında beğendim ama kaka dışına çok çıkıyor,cildi yumuşacık oluyor ama, premıum 3-4 saat altında kaldığında pıtır pıtır bişeyler bırakıyor cildinde,o sıvıyı emen tanecikler peteklerden dışarı çıkıp cildine yapışıyor buda benim çok sinirimi bozuyor
aktif bebek aldım dün,şimdilik iyiyiz bakalım :)
yeni doğacak bebeğin için bez önerisi istiyorsan tabiki prima premıum,sıvı kaka çok fazla olacağınan sıvı kakayı emen tek bez sanırım

prima kullanıyorum çok memnunun hem ince hem esnek.bi kaç marka denedim ama memnun kalmadım kesinlikle prima diyorumm

doğumdan beri prima kullanıyorum. bir ara prima premium kullandım cok farklı değildi ama arkadasın dediği gibi peteklerinden pütürlü jeller cıkıyor daha sonra uyu oyna kullandım kesinlikle tasırma yaptı en iyisi prima aktif bebek.ben geceleri değiştirmediğim halde hiç pişik olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…