Bebek Beslenmesi bebek bezi..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
kızlar bebeğim 7 kg. boyu 63 cm. 3 numara bebek bezine geçmiştik bir büyük paketi bitirdik. 6-9 kg dı sanırım. fakat lastikleri iz yapıyor birde kakası dışarı taşıyor. bir numara büyük bezemi geçmeliyim?kilosuna bakacak olursak 3 numara beze devam etmem gerekiyor. bez küçükmüş gibide durmuyor aslında ama karar veremedim.

canım 3 numara bezler 4-9 kg dır. Sen yan bantları sıkıyorsa bence 4 numaraya (7-18kg) geç.

canım 3 numara bezler 4-9 kg dır. Sen yan bantları sıkıyorsa bence 4 numaraya (7-18kg) geç.

ben evy baby kullanıyorum. 3 numara bezde 5-9 kg yazıyordu. 4 numara 8-18 kg. bu durumda 3 numara kullanmam gerekiyor ama anlamadım lastikleri neden iz yapıyor?boyu uzun olduğu için mi acaba?

benim bebegim de 5.5 kilo,2 numara 3-6 kg kullaniyoruz fakat bu yanlardaki lastik sikma durumu en basindan beri var yani 3 kg oldugunda da lastiklerin izi kaliyodu bunun sebebini bende bilmiyorum.Canimi sikiyor bu durum.

kaç numara olursa olsun lastik hep sıkıyor arkadaşlar biraz sıkı yapıyorlar lastikleri dışarı sızmasın diye.eh bu da bebişin bacağında iz yapıyor.

valla bizde de aynı sorun var benim bebeğimde 4.5 kiloydu 15 gün önce boyuda 57cm di. bizde prima 3-6 kullanıyoruz ama lastik izi oluyo ve yandan dışarı sızıyo bilmiyorumkismile. yani küçük geldiği için değil bence

bu sitede okumuştumda bezin lastiklerinin sıkması küçük geldiğini gösterir yazıyordu. oyüzden tereddüt ettim. kilosuna uygun bezimiz ama boyu uzun olduğu içinmi küçük geliyor diye merak ettim. ama sizlerinde öyle oluyormuş demekki küçük geldiğinden değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…