ben prima 2numara yeni doğan paketi aldım,
ama hastaneye götürmek için can bebenin minicik yeni doğan bezinden aldım ne olur ne olmaz diye.. çünkü marketlerde primanın 1 numarası yok 2 no var hep yeni doğan..
bende 2 no sundan aldım, çok sıkmasın zaten biraz bol olsada olur yan bantları toparlar çiş kaçırmaz
teşekkürler arkadaşlar. a.s.olmazsa bende 1 numaradan da alayım kalsın evde.kız cimcime sabahın 4 ünde ne aıyon buralarda.sende dün gece benim gibi uyuyamamışsın anlaşılan.gerçi benim her geceki halim.
kaydirigubbakcemile3 massallah kiz gözünden bisey kacmiyor
oglum hasta ya uyuyamaz oldum hayatim gece kalkip kalkip atesini kontrol ediyoruma.s.
işte canım benim korkumda çişini kakasını dışına kaçırmasından.carrefoura bakayım olmazsa.
oyyy kıyamam ben ona.yavrum benim çok geçmiş olsun canım.aman dikkat edin ana oğul kendinize.zaten sende hastaydın.iyileşirsiniz canım inşallah en kısa zamanda.:teselli:a.s.
idare edersin ama buyuk gelebilir, için rahat etmicekse bir paket yeni dogan alırsın.dün aldık bezimizi molfixin 2 nosunu aldım 3-6 kg 98li paket aldım yetrli olur heralde ama hastaneye götürmek için minik bi paket daha alsammı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?