• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek bezi

Gkcn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
1.720
14
116
Diğer
arkadaşlar oğlum 1 aylık oldu ve ben önce yenidoğan 1 numara(2-5 kg) bebek bezi kullanıyordum.şimdi 2 numara (3-6 kg) kullanıyorum. bir büyüğüne yani 3 numara bebek bezine ne zaman geçeceğiz.? şuan oğlum 4600 gr.fikir almak istedim sizlerden.

ben kızım 4800gr ken 3 numaraya başladım canım
2 numaranın kenarlarından çıkmaya başlamıştı

canım ben 2 paket 1 numaradan kullandım daha sonra 2 numaraya geçtim 1 paketi bitirdim oğlumu sıkmaya başladı..oğlum 5 kilo iken 3 numaraya geçtim şimdi 3 numara kullanıyorum.

benim oğlum doğduğunda yeni dpğan kullandık ama 10 tane bile kullanmadan sıkmaya başladı hemen 2 numaraya geçtik ve şu anda 4600 civarındayken 3 numara kullanmaya başladık.ben bacakları sıkmaya iz yapmaya başlayınca değiştirdim.

canım bende 4.5 kılodan sonra gectım 3 numara beze.zaten kendını bellı edıyor benım ıkı numara bezı kullandıgım son gunlerde ustten cısı sızmaya baslamıstı kıyafetıne.ılk 3 numarayı kullandıgımda buyuk gelıyordu gozume ama bebegım rahat ettı ıcınde.artık o bıle tam oluyor sankı

eger bacak aralarında bezın lastık ızlerı oluyorsa ve sızdırma yapıyorsa bır buyugunu kullanın.. oglum 11-12 kg ıken ben molfıx 4 kullanıyordum (7-18kg) sıkmıyordu ama sızdırma yapıyordu 4+ ya gectım (9-20kg) suan cok rahatım... gule gule buyut bebegını.

3 paket 2 numara bezim var hala.artık onlar bitince başlıcam 3 numara beze.bezler bitene kadar da 2 aylık olur zaten.yani 5,5 kilo olur tahminimce.bundan sonra 3 numara alayım ozaman.herkese teşekkürler.

canım ben ilk 2 ay yeni bebek kullandım sonra 2 numaraya başladık bir buçuk ayda onu kullandık şimdi 5 aylık hala 3 nuumaraya devam ediyoruz 4-9

kizlar bişey sorucam ben daha doğum yapmadim ama molfix kullanmak istiyorum dün bi göz attim molfixin yeni doğanlar için bezlerinin paketleri sariydi benim ablamda molfix kullandi ama hep yeşil paketliydi acaba sarilar yenimi çikti kullanan oldu mu tavsiye edermisiniz

Ghaneli, sana şöyle anlatayım; Benim de bebeğim var ve ben de önceden yeşil paket kullanıyordum. Ama artık biz de sarı renkli kullanmaya başladık. Pek bir farkı yok aslında, sarı paketteki bezlerin üzerinde çizgi film kahramanları var ve bu bebekler için alt değiştirmeyi keyif haline getiriyor. Ayrıca sarı paketteki bezlerde, özel göbek kordonu var, yenidoğan bebekler için özel olarak üretilmis. Bir de şuna dikkat ettim; Yeşil paketteki bezlerin bantları çok sert ve çok çabuk yapışkan özelliğini kaybediyor. Ama sarı paketteki bezlerin bantları yumuşacık, böylece bebek de rahatsız olmuyor. Çünkü yeşil paketteki cırt cırtlar benim bebeğimin bel bölgesini kızartıyordu. Ama sarı pakettekiler yumuşak ve dayanıklı. Tek farkı bunlar, emiciliği felan aynı. Hangisini kullanmak istiyorsan kullan. Ama dediğim gibi sarı olanlar çok daha eğlenceli olduğu için onu tavsiye ederim canım. ıyi günler diliyorum. :)

1 2 numara büyük kullanın arkadaşlar..Kalça çıkığına neden oluyomuş küçük bez kullanmak..

Back