- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Esiniz en iyi cevabi vermis, kurcalamayin alın premium care.Kızlar. Sizler hangi marka bez kullanıyorsunuz. Yeni doğduğunda prima kullanıyordum. Doğumdan önce çantaya koymak için almıştım. Keşke stoklasaymışım. 250 civarında aldım bez 600 liraya çıkmış.slepy deniyim dedim. Pişman oldum. Sürekli sızdırdı. Yavrucak atlet zıbın sırılsıklam oluyordu. Ablam bim bezi al kullananlar çok memnun dedi. O beze de uyuz oldum. Hep sızdırıyor. Sıkı bağlıyorum olmuyor ön uzun arka kısa tutuyorum yok değişen yok. Çocuk hasta olacak. Sürekli de değişiyorum halbuki. Eşim prima alalım diyor ama paraya kıyamıyorum. Sizin memnun kaldığınız çepeçevre saran bez bez vamı. Ne kullanıyorsunuz
Selam zayiflama arkadasim :) biz de premium care kullaniyoruz. Kızım 3 yasina girecek insaallah. Oglum 14 aylık ama esim cok pahalı dedi ki, en indirimlisini arastirip aliyoruz, artik pisik de olmaz, degistirelim molfix dedi, ok dedim. Aslinda pahali cidden. Kucuk yaslarda olsa ok tabiki... Molfix kullanicaz biz de buyuk ihtimal. Gerci bi kere mecburi denedigimde butun cisi ortaya toplamisti, birak hapsetmeyi, esit dagitmamisti. Esimle tartistigimizda herkes 50 kurusluk bez kullaniyor demisti (1 sene olmustur, hayat bu kadar pahali degilken).ben de ucretsiz dogum yaptim devlet hastanesinde demistim. Ulen bi bezimiz var, birak kullanayim dicem ama kullanmisim şükürkızım doğumundan itibaren 8 aya kadar prima premium care kullandım çokta memnunum
zaten primaya alışan bir anne diğer hiç bir beze alışamıyor gerçekten... prima gerçekten kaliteli ama fiyat olarak bi zaman sonra insan gerçekten yazık diyor yani.. sizi anlıyorum..
ben stok yapmıştım büyük boy.. o süreçte arkadaşlarımla konuşuodum.. sleepy çok memnun olan anneler var olmasına rağmen denediğim bezler arasında en berbat olanı idi.. bize hiç uymadı derken bir arkadaşım molfixi söyledi..
molfix denedim mavi paket.. sızdırma hiç yaşamadım ama yinede primanın kalitesini bana vermiyordu derken alıştım..
memnunum sızdırma yaşamadık.. kızım 15 aylık.. 8. aydan beri kullanıyorum
geceleride uyumadan önce stoktaki primayı takıyorum.. bazen molfixle kaldığı zaman oluyor yinede sorun yaşamıyorum
deneyebilirsiniz.. inşallah memnun kalırsınız
Selam, biz de en uygununu arastirip alıyoruz, tanesi kaça geldi sizin en son? 5 ve 6 no kullaniyoruz biz.Ya daha da yüksek fiyata var indirim takip edeceksiniz geçen hafta e bebekte Migros’ta indirim vardı
Gidipte en yüksek fiyatlıyı alırsanız tabi güç yetmez
En son e bebekten aldım 4.3 geldi Bnde 5 no kullanıyorumEsiniz en iyi cevabi vermis, kurcalamayin alın premium care.
Selam zayiflama arkadasim :) biz de premium care kullaniyoruz. Kızım 3 yasina girecek insaallah. Oglum 14 aylık ama esim cok pahalı dedi ki, en indirimlisini arastirip aliyoruz, artik pisik de olmaz, degistirelim molfix dedi, ok dedim. Aslinda pahali cidden. Kucuk yaslarda olsa ok tabiki... Molfix kullanicaz biz de buyuk ihtimal. Gerci bi kere mecburi denedigimde butun cisi ortaya toplamisti, birak hapsetmeyi, esit dagitmamisti. Esimle tartistigimizda herkes 50 kurusluk bez kullaniyor demisti (1 sene olmustur, hayat bu kadar pahali degilken).ben de ucretsiz dogum yaptim devlet hastanesinde demistim. Ulen bi bezimiz var, birak kullanayim dicem ama kullanmisim şükür
Selam, biz de en uygununu arastirip alıyoruz, tanesi kaça geldi sizin en son? 5 ve 6 no kullaniyoruz biz.
İnsanlar değişik be yavrum gidip en pahalı satıcıdan alırsa tabi güç Yetmez hemen hemen 2 ayda 1 indirimler oluyorBen de her ay maaşımı alır almaz cimri ve akakceden premium care ve Aptamil 1200 luk stokluyorum.Markete hiç bez ve mama için inmiyoruz.
Padlers alınKızlar. Sizler hangi marka bez kullanıyorsunuz. Yeni doğduğunda prima kullanıyordum. Doğumdan önce çantaya koymak için almıştım. Keşke stoklasaymışım. 250 civarında aldım bez 600 liraya çıkmış.slepy deniyim dedim. Pişman oldum. Sürekli sızdırdı. Yavrucak atlet zıbın sırılsıklam oluyordu. Ablam bim bezi al kullananlar çok memnun dedi. O beze de uyuz oldum. Hep sızdırıyor. Sıkı bağlıyorum olmuyor ön uzun arka kısa tutuyorum yok değişen yok. Çocuk hasta olacak. Sürekli de değişiyorum halbuki. Eşim prima alalım diyor ama paraya kıyamıyorum. Sizin memnun kaldığınız çepeçevre saran bez bez vamı. Ne kullanıyorsunuz
Tam aksi ablam doğum yaptı dört beş ay olacakBebek doğduğunda hangi bezle başlarsa ona alışıyor bence pişik olmama konusunda. Ben can bebe kullandım memnundum gayet sonra eve hediye molfix getiren oldu denedim pişik yaptı sleppy getiren oldu neden bez hediye getirirler onuda anlamam ama neyse sleppy dediğiniz gibi berbat sızdırma yaptı ve iç lastiği testere gibi resmen. Canbebeye devam ettim migrosun minnies markasını da canbebe üretiyormuş ondan denedim oda pişik sızdırma yapmadı. Prima premium aldım o zaten güzel bir bez. Geçen yine molfix aldım yine pişik yaptı,büyüdü diye yapmaz belki dedim ama yaptı bi müddet suan yapmıyor. Sızdırmama konusunda canbebe,minies,molfix öneririm ama pişik yapar yapmaz bilemem alışma süreci olabiliyor beze. Bu dediklerimi denemek isterseniz primada kullandığınız numaranın bir büyüğünü alın kalıpları küçük.
Aynen bitterimİnsanlar değişik be yavrum gidip en pahalı satıcıdan alırsa tabi güç Yetmez hemen hemen 2 ayda 1 indirimler oluyor
Bence öyle dedim zaten olmayabilir tabi. Cocuk yeni doğdunda zaten sürekli kaka yaptığı için 2 3 saate kalmıyor bezi değiştirmek. Sleppyde pişik yaşamadık zaten nasıl yaşayalım ki çişlerin hepsi dışarıya gitti beze giden birşey olmadı. Hikaye olsaydı keşke dediğiniz gibi ama değil malesef bazı popolar daha hassas.Tam aksi ablam doğum yaptı dört beş ay olacak
Ben ilk bezlerini Molfix yolladım çocuk hep pişik içinde kalmış
Prima başladi o yine pişik olmuş
Geçen ay ben goon padlers filan yolladım sleepy almışlar birde .
Bu üçünde pişik yasamadilar
Neyle başlarsan ona alışıyor o pişik yapmıyor değil olay
Ki bence zaten olay bezi sık değiştirmekte
Üç saate bir değişmeli ki çocuk enfeksiyon pişik mantar olmasın
Bez mez hikaye
Dışarı çıkamıyorum bebeğim daha 2 aylık netten yapıyorum. Eşimde pek anlamıyorYa daha da yüksek fiyata var indirim takip edeceksiniz geçen hafta e bebekte Migros’ta indirim vardı
Gidipte en yüksek fiyatlıyı alırsanız tabi güç yetmez
Canbebe bir iki arkadaşım da önerdi. Onuda deneyeyim. Sürekli değişiyorum birde bepantol pişik önleyici krem kullanıyorum şükür yaşamadık pişik. Primada da değişiyorum. O yüzden bari ucuz olsun diye düşündüm.Bebek doğduğunda hangi bezle başlarsa ona alışıyor bence pişik olmama konusunda. Ben can bebe kullandım memnundum gayet sonra eve hediye molfix getiren oldu denedim pişik yaptı sleppy getiren oldu neden bez hediye getirirler onuda anlamam ama neyse sleppy dediğiniz gibi berbat sızdırma yaptı ve iç lastiği testere gibi resmen. Canbebeye devam ettim migrosun minnies markasını da canbebe üretiyormuş ondan denedim oda pişik sızdırma yapmadı. Prima premium aldım o zaten güzel bir bez. Geçen yine molfix aldım yine pişik yaptı,büyüdü diye yapmaz belki dedim ama yaptı bi müddet suan yapmıyor. Sızdırmama konusunda canbebe,minies,molfix öneririm ama pişik yapar yapmaz bilemem alışma süreci olabiliyor beze. Bu dediklerimi denemek isterseniz primada kullandığınız numaranın bir büyüğünü alın kalıpları küçük.
Hepsinin internet sayfalarında satış yapılıyorDışarı çıkamıyorum bebeğim daha 2 aylık netten yapıyorum. Eşimde pek anlamıyor
Sleepy beni mahvetti. Kadın pedini de aynı firma mı üretiyor bilmiyorum. Ondanda çok çekmiştim. O marka benim için bitti :)kızım doğumundan itibaren 8 aya kadar prima premium care kullandım çokta memnunum
zaten primaya alışan bir anne diğer hiç bir beze alışamıyor gerçekten... prima gerçekten kaliteli ama fiyat olarak bi zaman sonra insan gerçekten yazık diyor yani.. sizi anlıyorum..
ben stok yapmıştım büyük boy.. o süreçte arkadaşlarımla konuşuodum.. sleepy çok memnun olan anneler var olmasına rağmen denediğim bezler arasında en berbat olanı idi.. bize hiç uymadı derken bir arkadaşım molfixi söyledi..
molfix denedim mavi paket.. sızdırma hiç yaşamadım ama yinede primanın kalitesini bana vermiyordu derken alıştım..
memnunum sızdırma yaşamadık.. kızım 15 aylık.. 8. aydan beri kullanıyorum
geceleride uyumadan önce stoktaki primayı takıyorum.. bazen molfixle kaldığı zaman oluyor yinede sorun yaşamıyorum
deneyebilirsiniz.. inşallah memnun kalırsınız
Bütçe eğer daha kısıtlıysa deneyin belki memnun kalırsınız hem. Prima tuzlu biraz gerçekten.Canbebe bir iki arkadaşım da önerdi. Onuda deneyeyim. Sürekli değişiyorum birde bepantol pişik önleyici krem kullanıyorum şükür yaşamadık pişik. Primada da değişiyorum. O yüzden bari ucuz olsun diye düşündüm.
Tesekkur ederim,sagolun.En son e bebekten aldım 4.3 geldi Bnde 5 no kullanıyorum
6 no da uygun bulunca alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?